ΠΕΤΥΧΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο-1

Νίκη με… Θέα την παραμονή

*ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΖΙΚΑΣ ΣΤΟ 12΄ *ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2014 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:48
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ένας δυνατός και ψυχωμένος Μαχητής πέτυχε χθες το απόγευμα σημαντικό διπλό στην Καρδίτσα επί του Α.Ο.Κ. με 1-0 και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Ήταν μια σπουδαία νίκη με…Θέα την παραμονή, αν αναλογισθούμε ότι το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τερψιθέας βρέθηκε μετά από μεγάλο διάστημα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στον 3ο όμιλο και απέκτησε έτσι ένα ψυχολογικό αβαντάζ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Αν μάλιστα δεν είχε ηττηθεί στον αγώνα με τον Αχλλέα Δομοκού, θα ήταν σε ακόμη πιο καλύτερη θέση στην βαθμολογία.
Η ουσία είναι ότι η ομάδα όπως στον προηγούμενο αγώνα με την Κύμη(1-1) όσο και στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Α.Ο.Κ. δείχνει ότι παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και ότι οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση.
Μάλιστα ήταν ελπιδοφόρο και το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντος Δημήτρη Πατσιαβούρα, ο οποίος ήταν μαχητικός όπως και όλοι οι συμπαίκτες του που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια για την σωτηρία.
Στο αγωνιστικό μέρος του χθεσινού παιχνιδιού και οι δυο ομάδες παρουσίασαν ένα μέτριο θέαμα με λιγοστές ευκαιρίες αλλά είχε ένταση το ματς και σκληρά μαρκαρίσματα.
Ο τεχνικός του Μαχητή Νίκος Σταυροθεόδωρος γνώριζε πολύ καλά ότι στο γήπεδο των Καμινάδων το παιχνίδι θα παιζόταν στη δύναμη και θα κρινόταν στο γκολ, όπως και έγινε.
Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήταν το γκολ της Τερψιθέας στο 12' με τον Σαββίδη να δοκιμάζει σουτ και από κόντρα της άμυνας να επωφελείται ο Μάκης Μπουρουζίκας, που έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή και έκανε το 0-1 για την ομάδα του.
Από κει πέρα, οι γηπεδούχοι του Αποστόλη Κεφαλά που προσπαθεί φιλότιμα για το…θαύμα αλλά οι ελπίδες πλέον μειώθηκαν σημαντικά, είχαν μια καλή στιγμή με τον Μίλκοβιτς στο 25΄που σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μπρέλλα.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι άλλο το ιδιαίτερο και στην επανάληψη ο ο ΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει για να αλλάξει το εις βάρος του αποτέλεσμα και στο 56' σε μια αναταραχή στην περιοχή της Τερψιθέας ο Κεφαλάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Άλλη μια καλή ευκαιρία για την ομάδα της Καρδίτσας πήγε χαμένη στο 63' όταν ο Τσιρογιάννης πάσαρε στον Μεσιακάρη αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ.
Στο 79΄έδιωξε με τα πόδια ο γκολκίπερ της Καρδίτσας προ του Πατσιαβούρα και στο 88' οι παίκτες του Μαχητή έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα, καθώς σε κεφαλιά του Κρεββατά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαλάκου και κεφαλιά πάσα του Φλώρου, ο Θυμιόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή με κεφαλιά και απέτρεψε το 0-2.
Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε το 0-1 και στο τέλος οι παίκτες με τον τεχνικό τους Νίκο Σταυροθεόδωρο και τους λιγοστούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Καρδίτσα, πανηγύρισαν για το πολύτιμο αυτό τρίποντο, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.
Επόμενος αντίπαλος θα είναι η Λαμία στην Τερψιθέα, ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μαχητής θα παίξει με ανεβασμένη ψυχολογία, για να κερδίσει ότι καλύτερο μπορεί και γιατί όχι, τους τρεις βαθμούς.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο νεαρός διαιτητής Πάνος (Γρεβενών) προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος και σε ορισμένα από τα σφυρίγματα του διαμαρτυρήθηκαν οι της Καρδίτσας.
Δεν απέφυγαν τα λάθη οι δυο συνεργάτες του, Μωυσιάδης, Θανασιάς(Ηπείρου).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Α.Ο.Κ. οι Καραγιώργος(11΄), Μεσιακάρης(20΄-αυστηρή απόφαση), Μίλκοβιτς(59΄), Τριανταφύλλου(68΄), ενώ από τον Μαχητή οι Σαββίδης(52΄), Κρίτσας(63΄), Μολάς(65΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αποστόλης Κεφαλάς): Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Καραγιώργος, Κεφαλάς, Κούρκουλας, Τσέλιος(81' Χρ.Νάκου ), Τριανταφύλλου, Καβαλάρης, Τσιρογιάννης(70' Τζουβάρας), Μεσιακάρης(74' Παπαευγγέλου), Μιλκοβιτς
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουροζίκας, Φλώρος, Σαββίδης(53' Πατσιαβούρας), Μολάς, Κρεββατάς, Νικούλης, (80' Παυλόπουλος) Μαλάκος( 90+1' Βλησαρούλης).
*Ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ ο Αποστόλης Παπακώστας βρέθηκε χθες στο γήπεδο των Καμινάδων και στο τέλος έσπευσε να χαιρετήσει εγκάρδια τον Βασίλη Φλώρο του Μαχητή.
*Στο ημίχρονο ήρθε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚαρδίτσας Μανόλης Παλάσκας, ενώ το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Ηρακλής Μασούρας από την Ένωση της Καρδίτσας.
*Τα συγχαρητήρια δέχθηκε και από παλιούς του Καρδιτσιώτες συμπαίκτες ο τεχνικός του Μαχητή Νίκος Σταυροθεόδωρος.
*Στην κερκίδα ήταν ο προπονητής Νίκος Πατσιαβούρας και ο Βάιος Κυριτσάκας με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Μπατζηλιώτη, που ακολουθεί παντού τον αγαπημένο του Μαχητή.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass