ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρεις ομάδες ψάχνουν… νίκες

* Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ BERGMANN KORD ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ, Η ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ (18.00) ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΗ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2014 21:49 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:47
Του Κ. Γκιάστα
Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει δύσκολες αποστολές για τις λαρισινές ομάδες οι οποίες όμως θέλουν τις νίκες η καθεμία για τους δικούς της λόγους.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Φοίνικας Bergmann Kord πηγαίνει στον Παλαμά για να αντιμετωπίσει τους Τιτάνες και να αυξήσει το νικηφόρο σερί του που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό.
Η ΑΕΛ που το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένη υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Μελίκη και θέλει να σημειώσει την 5η νίκη της στα τελευταία έξι ματς. Μια πορεία που πραγματικά είναι αξιοπρόσεκτη ενώ αν συνεχίσει έτσι τότε ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί νωρίς (άλλωστε ο παίκτης Χρήστος Μηλιώνης πριν από μερικές ημέρες δήλωσε στην «Ε» πως η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι και την 5η θέση του πρωταθλήματος). Την ίδια ώρα ο Αστέρας θα παίξει χωρίς τους φιλάθλους του στο κλειστό του Αλκαζάρ καθώς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την ΕΟΚ λόγω των όσων συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΛ πριν από κάποιο διάστημα. Ωστόσο η νίκη είναι μονόδρομος και η ευκαιρία είναι μοναδική καθώς η Μακάμπη έχει πετύχει μόλις μια νίκη. Η κατάσταση των ομάδων είναι η εξής:
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παίξει ο Φοίνικας στην δύσκολη έδρα των φιλόδοξων Τιτάνων Παλαμά που έχει στόχους ανόδου. Ο Θρασύβουλος Λιάγκας είδε όλους τους έμπειρους παίκτες του (Παπαχρήστου, Λεπενιώτη, Περρωτή και Βλαχούλη) να ξεπερνούν τα όποια προβλήματα είχαν μέσα στην εβδομάδα και να είναι στη διάθεσή του. Ο μόνος που θα απουσιάσει είναι νεαρός Θεοδοσίου.
«Είναι ένα ματς που γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο» τόνισε στην «Ε» ο προπονητής Θρ. Λιάγκας και συνέχισε «Εμείς θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε έτσι την καλή μας πορεία. Σε καμία περίπτωση δεν πάμε χαλαροί και νωθροί λόγω της διαφοράς μας. Είμαστε σε εγρήγορση γιατί έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».
Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Βλαχούλης, Αθανασόπουλος, Παπαχρήστος, Γοργόλης, Λεπενιώτης, Περρωτής, Σαριμπαλίδης, Τσούμας, Τσιαμπαλής και Ακρίβος.
ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΙΚΗ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Νίκη πάση θυσία. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ομάδα της ΑΕΛ η οποία σήμερα στις 18.00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά θέλει να κερδίσει την Μελίκη και να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία.
«Θα παίξουμε για να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλέψαμε όλη αυτή την εβδομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη πάση θυσία. Είμαστε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Με τη συμπαράσταση του κόσμου πάμε για μια ακόμα νίκη» υπόγράμισε στην «Ε» ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Βογιατζής, Κονδυλόπουλος, Γκανέτσας, Τσιλούλης, Κουρής, Μηλιώνης, Τσακνάκης, Κορκόβελος, Καρπούζας, Τσούτσος, Κόκκας, Αποστολάκης θα παλέψουν για τους δύο βαθμούς της επιτυχίας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Μια χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει σήμερα ο Αστέρας Λάρισας καθώς υποδέχεται την Μακάμπη που βρίσκεται σε μια από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικό πίνακα αφού έχει σημειώσει μόλις μια νίκη σε 10 αγώνες. Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας παράλληλα θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα στη Βόνιτσα. 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Β. Παρασκευόπουλος 18.00 Μεταμόρφωση Β.-Βόνιτσα Φουτζήλας-Τσοκόλης (Τσοπουρίδης)
Αλκαζάρ 18.00 Αστέρας-Μακάμπη Εκιζόγλου-Καλέσης (Μπεκιάρης)
Παλαμά 18.00 Τιτάνες Π.-Φοίνικας Bergmann Kord Παργιανόπουλος-Ζαχαρής (Μανάσης)
ΔΑΚ Φλώρινας 18.00 Αριστοτέλης Φλ.-Πρωτέας Γρ. Πετανίδου-Μανιός (Μερτζάνης)
Αγ. Θωμά Λάρ. 18.00 ΑΕΛ-Μελίκη Αργυρού-Τσιαπλής (Παπαδημητρίου)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Διόσκουροι-Καστοριά Κατσιάνης-Αγραφιώτης (Μπαταούλα)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φοίνικας Bergmann Kord     20       
Τιτάνες Παλαμά         17       
-----------------------------
Διόσκουροι Κοζάνης 17       
Μεταμόρφωση Βόλου          17       
Βόνιτσα           16       
Πρωτέας Γρεβενών   15       
Μελίκη            15       
ΑΕΛ    14       
Αστέρας         14       
-----------------------------
Καστοριά        14       
Μακάμπη       11       
Αριστοτέλης Φλωρ.   10       
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass