ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δύσκολη η αποστολή του Τυρνάβου

* ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2014 1:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:46
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αποφασισμένος να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει το αήττητο σερί του, ο Τύρναβος 2005 αγωνίζεται αύριο στις 3 το απόγευμα με την πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη Δόξα Δράμας.
Αναμφισβήτητα θα είναι δύσκολη η αποστολή της τυρναβίτικης ομάδας, καθώς ο αντιπαλός της θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Όμως οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους και κάτι να πάρουν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Με νίκη θα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Τύρναβος κατά 99% έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην Football League, ενώ δεν θα θεωρηθεί ως αποτυχία αν μπορέσει και πάρει έστω τον ένα βαθμό.
Από αγωνιστικής πλευράς χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και τα προβλήματα εντοπίζονται στον Δημήτρη Σιάτρα που εκτίει την ποινή της αγωνιστικής (τέσσερις κίτρινες) και στον Χρήστο Ζυγκερίδη που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον τραυματισμό του.
Επίσης δεν υπολογίζεται κ. Φελίπε Ντε Πάουλα, με τον οποίο λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία, προχθές το μεσημέρι.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και σήμερα μετά την προπόνηση που γίνει στις 11 το πρωί, θα αναχωρήσει η αποστολή για την πόλη της Μακεδονίας.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο παιχνίδια, ένα σε κάθε όμιλο.
Στον δεύτερο ο Αιγινιακός θα υποδεχτεί στις 3 το απόγευμα στην έδρα του την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ για τον πρώτο όμιλο στα Χανιά η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή (3 μ.μ.).
ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ
Στο γήπεδο της Ομόνοιας Σερρών με τον Εθνικό Γαζώρου θα αγωνισθούν σήμερα στις 3 το απόγευμα οι Νέοι του Τυρνάβου και έχουν ως στόχο να πετύχουν ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.
Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Κετεσίδης, Καβακλιώτης, Κεραμάρης (Σερρών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Κωνσταντίνος Τερματζίδης ( (Σερρών).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass