Ο ΓΚΑΡΝΤ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «Ε»

«Στόχος της ΑΕΛ είναι η 5άδα»

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2014 14:33 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:46

 

Του Κ. Γκιάστα

 

Η ΑΕΛ φέτος μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Έχοντας μάλιστα συγχωνευτεί στο παρελθόν με τον ΓΣΛ αγωνίστηκε και στην Α1 Εθνική. Τώρα όμως κλήθηκε να γυρίσει στην Γ’ Εθνική και στην αρχή προσγειώθηκε απότομα. Με πέντε ήττες σε πέντε ματς φαινόταν πως θα ήταν ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν. Στα επόμενα πέντε παιχνίδια πήρε τέσσερις νίκες, έχοντας ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και υπολογίζοντας πως έχει μπροστά της άλλα δύο εντός έδρας ματς φαίνεται πως η κατάσταση ανατρέπεται.

Την Κυριακή οι «βυσσινί» αγωνίζονται με την Μελίκη στην Λάρισα και τόσο για το παιχνίδι που έρχεται όσο και για το κλίμα στην ομάδα κατέθεσε στην «Ε» την άποψή του ο Χρήστος Μηλιώνης. Ο γκαρντ της ΑΕΛ με έφεση στο σκοράρισμα και ιδίως με… τρίποντα αρχικά μας είπε για το ματς της Καστοριάς και τη εντυπωσιακή διαφορά των 31 πόντων: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Το πιστεύαμε από την αρχή και θέλαμε με νύχια και με δόντια να το πάρουμε αυτό το ματς. Δεν μπορούμε να χάνουμε από αυτές τις ομάδες πλέον καθώς έχουμε συνειδητοποιήσει πως έχουμε πολύ καλό υλικό και όλοι έχουμε πιστέψει στις αληθινές δυνατότητες μας».

Όσον αφορά για τους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η ΑΕΛ δεν πάει για να σωθεί. Η ΑΕΛ πάει για ψηλά και στόχος της είναι η πρώτη πεντάδα. Αν έρθει αυτό θα είμαστε ικανοποιημένοι. Με οτιδήποτε άλλο όχι» και συνέχισε «Ξεκινήσαμε άσχημα και αυτό ματς στοίχισε στη βαθμολογία. Αυτή η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί. Στην αρχή χάναμε γιατί δεν είχαμε δέσει σαν σύνολο. Τώρα αγώνα με τον αγώνα γινόμαστε καλύτεροι και πιο σταθεροί».

Για το ματς της Κυριακής με την Μελίκη είπε: «Παίζουμε ένα σπουδαίο ματς στην έδρα μας. Αν θέλουμε να πιάσει τόπο το διπλό στην Καστοριά θα πρέπει να κερδίσουμε και την Μελίκη. Δεν λέω πως θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε. Μετά έχουμε εκ νέου δοκιμασία στην έδρα μας πάλι με τα Γρεβενά. Είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε νίκες και να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Μετά έχουμε το τοπικό ντέρμπι με τον Φοίνικα που θέλουμε να παίξουμε χωρίς άγχος. Αυτό θέλουμε».

Όσον αφορά στην στήριξη του κόσμου της ΑΕΛ υπογράμμισε: «Τον χρειαζόμαστε και αυτό είναι αλήθεια. Τον θέλουμε δίπλα μας σε όλα τα ματς και όχι μόνο στα ντέρμπι. Ελπίζω την Κυριακή να είναι μαζί μας και να γεμίσουν τον γήπεδο».

 

Τα δύο πρόσωπα των «βυσσινί»

Δύο πρόσωπα έχει δείξει η φετινή ομάδα της ΑΕΛ. Το πρώτο ήταν το νευρικό στο οποίο μέτρησε πέντε ήττες σε πέντε ματς και το δεύτερο το ποιοτικό στο οποίο ήδη μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς (μόνο στην Κοζάνη έχασε για ένα καλάθι και αυτό στα τελευταία δευτερόλεπτα. Πιο συγκεκριμένα:

 

Η κακή ΑΕΛ…

1η Αγωνιστική

Πρωτέας Γρεβενών-ΑΕΛ    65-59

2η Αγωνιστική

ΑΕΛ-Φοίνικας           71-77

3η Αγωνιστική

Βόνιτσα-ΑΕΛ            76-62

4η Αγωνιστική

ΑΕΛ- Μεταμόρφωση            60-63

5η Αγωνιστική

Τιτάνες Παλαμά-ΑΕΛ           65-60

 

… και η καλή ΑΕΛ

6η Αγωνιστική

ΑΕΛ- Αριστοτέλης    84-59

7η Αγωνιστική

Αστέρας -ΑΕΛ           58-63

8η Αγωνιστική

Διόσκουροι-ΑΕΛ      47-45

9η Αγωνιστική

ΑΕΛ-Μακαμπήγ        85-55

10η Αγωνιστική

Καστοριά-ΑΕΛ          51-82

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass