ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ

Εντυπωσιακοί οι Νέοι του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2014 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:40
 
 
Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Μάλιστα σχετικά ο λαρισινός σύλλογος ανακοίνωσε τα παρακάτω: «Για την πρώτη προκριματική φάση του πρωταθλήματος που έγινε το Σαββατοκύριακο 11 και-12/1 κέρδισε και τους τρεις αγώνες με αντιπάλους την ΚΟ Καρδίτσας, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την ομάδα του Άθως Χαλκιδικής και απέδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική της και την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στην ομάδα φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
Συγκεκριμένα, το Σαββάτο το πρωί σε ένα όπως εξελίχτηκε εύκολο παιχνίδι κέρδισαν την ομάδα της Καρδίτσας με σκορ 20-7 . Στο παιχνίδι αυτό χρησιμοποιήθηκαν για μεγάλο διάστημα οι νεώτεροι πολίστες έτσι ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες.
Το Σαββάτο το βράδυ έγινε το ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα στον Ν.Ο.Λ. και τον Άθω Χαλκιδικής. Εκεί τα παιδιά του Ν.Ο.Λ. έδειξαν ότι εκτός από ταλέντο διαθέτουν και μεγάλη ψυχική δύναμη. Κατάφεραν στο τελευταίο οχταλεπτο και ενώ έχαναν με 2 γκολ διαφορά να γυρίσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν τελικά με σκορ 10-9. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με ένταση και πάθος σε αθλητικά πλαίσια από το οποίο τελικά κερδισμένο βγήκε το ίδιο το άθλημα.
Τέλος την Κυριακή το πρωί η ομάδα του Ν.Ο.Λ. κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ10-6 την ομάδα του Ηρακλή. Και σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής του Ν.Ο.Λ. Αγγ. Μερκουριαδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει νεότερους αθλητές και να βγάλει τα συμπεράσματα του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Με αυτές τις νίκες η ομάδα του Ν.Ο.Λ. κατετάγη πρώτη στον όμιλο και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί 7-9/3.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Ν.Ο.Λ. στηρίζεται αποκλειστικά σε αθλητές από τις υποδομές του συλλόγου και έπαιξε χωρίς 2 βασικούς αθλητές, τον Νίκο Κόκκινο και τον Γιώργο Αλεξανδρή αλλά οι νεότεροι πολίστες που τους αντικατέστησαν απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν να υπολογίζονται.
Για την ομάδα του Ν.Ο.Λ. αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές (σε παρένθεση τα τέρματα που σημείωσαν).
Βασιος Αθανάσιος, Ζακυνθινός Γιώργος (9), Θεοδωρόπουλος Τάσος (5), Ιωακείμ Σωτήρης, Κορακας Κώστας (8), Λευθερης Γιάννης, Λευθερης Σπύρος, Μαγγας Νικόλαος, Μπαγκος Αποστολής, Μπατσογιάννης Ιωάννης (1), Οικονόμου Στέλιος, Πατούνας Ηλίας (4), Σκαρλος Κώστας (2), Στεργίου Γιώργος (10), Στεργίου Δημήτρης (1)».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass