Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ Α’ ΚΑΙ Α1 ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Με τη γλώσσα των αριθμών

* ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ. *«ΜΑΞΙΛΑΡΙ» 3 ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΣΤΡΑΠΗ -ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2014 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:40
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τα ντέρμπι κορυφής στις δύο μεγάλες τοπικές κατηγορίες καλά κρατούν αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη παίρνουν τη Χάλκη-Βλαχογιάννι στην Α’ και ο Ατρόμητος-Αστραπή Ν.Π. στην Α1 ΕΠΣΛ αντίστοιχα. Παιχνίδια που θα καθορίσουν τις εξελίξεις στη μάχη του τίτλου και θα δώσουν καινούργιο ενδιαφέρον στα πρωταθλήματα. Επειδή λοιπόν η συνέχεια αναμένεται εξίσου συναρπαστική καθώς τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί αξίζει να δούμε την πορεία των ομάδων που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο με τη γλώσσα των αριθμών.
Συγκεκριμένα:
ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
* Η Δήμητρα Γιάννουλης διατηρεί τα σκήπτρα στην επίθεση με 47 γκολ στο ενεργητικό της, ένα περισσότερο από τη Δόξα Βλαχογιαννίου που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Η ομάδα των Μπουρνάκα-Μπακογιάννη παραμένει αήττητη εκτός έδρας με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες σε δέκα αναμετρήσεις.
* Στην άμυνα ο Φαλανιακός με παθητικό 14 τερμάτων είναι καλύτερος και ακολουθεί ο Αχιλλέας Φαρσάλων με ένα γκολ περισσότερο. Ο Φαλανιακός είναι και αυτός αήττητος εκτός έδρας με 4 νίκες και 6 ισοπαλίες σε δέκα παιχνίδια.
* Δήμητρα Γιάννουλης και Αχιλλέας Φαρσάλων δεν έχουν χάσει στα 8 τελευταία παιχνίδια.
* Το μεγαλύτερο σερί επιτυχιών έχουν καταγράψει μέχρι τώρα οι Φαλανιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων με 6 νίκες από την 1η έως την 6η αγωνιστική ο πρώτος και από την 12η έως την 17η ο δεύτερος. Πέντε σερί νίκες έχει η Δήμητρα Γιάννουλης από τη 13η έως τη 17η αγωνιστική και η ΑΕΔ Νίκαιας από τη 2η έως την 6η αγωνιστική αντίστοιχα.
* Στον αντίποδα το μεγαλύτερο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων έχει ο ΠΟΕ με 9 συνεχόμενες ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, καθώς επίσης και στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έξι σερί ήττες έχει και ο Μύτικας/Όλυμπος από τη 13η έως τη 18η αγωνιστική.
ΣΤΗΝ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
* Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων είναι η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδας μετά από 19 παιχνίδια. Οι τρεις βαθμοί διαφορά που απέκτησε από τη 2η του βαθμολογικού πίνακα Αστραπή Ν. Πολιτείας είναι οπωσδήποτε σημαντικοί καθώς στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων ο Ατρόμητος είχε κερδίσει την Αστραπή με 2-1 στο γήπεδο Ν. Πολιτείας γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη και σε ισοβαθμία έχει το πλεονέκτημα.
Ο Ατρόμητος έχει δύο πολύ καλά σερί νικών στα μέχρι τώρα παιχνίδια με 6 νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια και με 5 νίκες από την 15η έως και την 19η αγωνιστική.
* Η Αστραπή Ν. Π. παραμένει η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα και παράλληλα διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με παθητικό 15 τερμάτων. Μετά και την τελευταία της νίκη η Αστραπή μετρά ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών (14η-19η αγωνιστική).
* Με γκολ του Λόλα στο 71ο λεπτό ο Δαμασιακός μείωσε διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής στο οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Αστραπή Ν. Πολιτείας. Η ομάδα του Δαμασιακού μπορεί να υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο διατηρεί την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 55 συνολικά τέρματα.
* Το μεγαλύτερο σερί επιτυχιών διατηρεί ακόμα με οκτώ νίκες ο Τοξότης (3η-10η αγωνιστική) αλλά έχει και ένα αρνητικό σερί με 5 ήττες από την 12η έως την 16η αγωνιστική.
* Ο Λαρισαϊκός έχει το μεγαλύτερο αρνητικό σερί με 10 ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια και ακολουθούν η Αναγέννηση Φ. με 6 ήττες (1η-6η αγωνιστική) και η Δήμητρα με 5 ήττες (13η-17η αγωνιστική).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass