Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΚΑΙ ΤΗΝ «ΓΚΡΕΜΙΣΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Πραγματικός... Μαχητής

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2014 15:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:38

 

Η ομάδα της Τερψιθέας έδειξε ότι ξέρει να μάχεται και να διεκδικεί το αποτέλεσμα απέναντι και στον πιο δύσκολο αντίπαλο όπως ήταν η - μέχρι χθες - πρωτοπόρος αλλά αήττητη ακόμη Κύμη την οποία υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 και παράλληλα την «γκρέμισε» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Μαχητής που προηγήθηκε στο 50’ με τον Μαλάκο άγγιξε το «θαύμα» δηλαδή να πετύχει αυτό που δεν μπόρεσε μέχρι τώρα να κάνει καμία άλλη ομάδα, να «σπάσει» το αήττητο του πιο ισχυρού αντιπάλου του ομίλου ωστόσο μία στιγμή ατυχίας επτά λεπτά αργότερα (57’), όταν το «χλιαρό» σουτ του Δήμου χτύπησε στο πόδι του Μπουρουζίκα και ξεγέλασε τον Μπρέλλα, δεν το επέτρεψε. Η τύχη ωστόσο χαμογέλασε στους γηπεδούχους αργότερα στο 83’ όταν ο Μπρέλλας έκανε την απόκρουση του αγώνα σώζοντας βέβαιο γκολ από κοντινό πλασέ του Αλμπάνη.

Τελικά το 1-1 οπωσδήποτε αφήνει κέρδος στους «κυανόλευκους» καθώς είναι η δεύτερη ομάδα που παραβίασε την εστία της Κύμης, πήρε έναν βαθμό απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο του ομίλου και ενίσχυσε την ψυχολογία της για τη συνέχεια.

ΜΑΧΗΤΗΣ (Σταυροθόδωρος): Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Σαββίδης (86’ Κορλός), Μολάς, Κρεβατάς (90’+2’ Ντονούδης), Κυριάκος, Μαλάκος (71’ Παυλόπουλος).

ΚΥΜΗ (Ντόβολης): Πάππος, Κοκκάλας, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κραβαρίτης (60’ Μπλατσιώτης), Τσιάτσιος, Δήμου, Γεωργουδάκης (81’ Καρλής), Αμπού Ελ Ελά, Τσομπάνης (71’ Αλμπάνης).

«ΛΥΓΙΣΕ» Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ο Δωτιέας Αγιάς υποχρεώθηκε σε ήττα στα Τρίκαλα από την ομώνυμη ομάδα και έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει αφενός να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή του στην κατηγορία και αφετέρου να διατηρήσει την επαφή του με το γκρουπ των πρωτοπόρων. Στα θετικά για την ομάδα του Δωτιέα η παρουσία 130 περίπου Αγιωτών που στήριξαν την ομάδα στη χθεσινή της προσπάθεια αλλά έφυγαν από το γήπεδο με την πικρή γεύση της ήττας. Τα Τρίκαλα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν καλύτερη αγωνιστική παρουσία και σε συνάρτηση με μία στιγμή ολιγωρίας της άμυνας του Δωτιέα στο 20’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καραγιάννη, ενώ στο 72’ ο Πέντσα με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

«Ο μεγάλος νικητής ήταν ο κόσμος της Αγιάς» επισήμανε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Δωτιέα Σωτήρης Αντωνίου σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Δεν τους δώσαμε όμως τη χαρά έστω και με μία ισοπαλία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

ΑΟΤ 1963 (Καβακάς): Ψωμιάδης, Μ. Ηλίας, Κάλφας (76’ Φορτούνης), Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης (90’ Ιωαννίδης), Μπόντε, Καραγιάννης, Α. Τεντολούρης (56’ Μυριώνης), Πέντσας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Αντωνίου): Μάλτζαρης, Ριζούλης, Γούτος, Τσιανάκας, Καρλιάμπας (46’ Κατσίκης), Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Λούγκος (36’ Λώττας), Τσιρογιάννης (65’ Νταγιάντας), Τσιλούλης.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ναι μεν δεν ήταν γρουσούζικη για τον Αμπελωνιακό, αλλά δεν υπήρξε και τυχερή για τους «πράσινους» αφού παρότι προσπάθησαν αρκετά, δεν κατάφεραν τελικά να υποτάξουν την αντίσταση του καλού σε γενικές γραμμές αντιπάλου τους όπως ήταν χθες τα Λευκάδια Νάουσας, που με την δυναμική τους παρουσία, δικαιολόγησαν απόλυτα την καλή βαθμολογική θέση που κατέχουν στον όμιλο, αποσπώντας δίκαια από τη λαρισινή ομάδα το «λευκό» ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0).

Οι γηπεδούχοι «επένδυσαν» πολλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επιδιώκοντας διακαώς τη νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή κάτι που ωστόσο δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν, μπαίνοντας σαφώς σε μια δύσκολη και απρόβλεπτη συνέχεια, χωρίς όμως να υποστείλουν τη σημαία της ελπίδας και με δεδομένο ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Καπετανόπουλος): Τρούκης, Χατζούλης (60’ Μεζίνη, 90’ Τασούλης), Τζαρτζιάνης, Πολύζος, Γκαμπέτας, Πασχαλίδης, Κόκκινος, Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (76’ Βούκιας), Μαυρίδης.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Παπανώτας): Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κολά, Πλακοδίτης, Μισαηλίδης, Πίζος, Κουκουράκης (73’ Ζαρογιάννης), Λαμπριανίδης, Γιαουτζής, Έξαρχος, Δημητριάδης (88’ Κόκκαλης).

ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Νεοκαισάρεια από τον τοπικό Αχιλλέα ο ΑΣ Πυργετού, ο οποίος - παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει - εμφάνισε αξιοπρεπές αγωνιστικό πρόσωπο και διεκδικούσε την ισοφάριση μέχρι λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Οι "βυσσινί" του Κάτω Ολύμπου μάλιστα έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 9' με τον Καουνά να προηγηθούν αλλά στο 13' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Ευαγγελόπουλου μετά από σέντρα του Κοτσιαρίδη.

Το παιχνίδι παρέμεινε "ανοιχτό" μέχρι το φινάλε και η αγωνία των γηπεδούχων έλαβε οριστικά τέλος στο 90'+3', όταν σε φάση διαρκείας ο Νάκας με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Στύλος): Τζήμας, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τζιάμας, Παυλίδης, Κοτσιαρίδης (67' Τσαγκαράκης), Ευαγγελόπουλος, Παμλίδης, Κυρτέγος (83' Νάκας), Γκουδάρας (46' Τρικαλόπουλος).

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Αγριόδημος, Μαντζαφούλης, Πίρε, Πότσης, Λιάκος, Αργύρης, Καψιώχας, Καουνάς, Διβανές, Καλφούντζος (73' Ζιώγας), Καραβασίλης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

Τρίκαλα - Δωτιέας Αγιάς 2-0

(20’ Καραγιάννης, 72’ Πέντσας)

ΑΟ Χαλκίς - ΠΑΣ Λαμία 1-2

(45’ Καραμπάς - 2’ Κιπτίου, 84’ Λεμά)

Νάουσα - ΑΟ Καρδίτσας 1-1

(67’ Γασπαράτος – 90’+2’ Τσιρογιάννης)

Αμπελωνιακός - Λευκάδια 0-0

Μαχητής Τερψιθέας - ΑΟ Κύμης 1-1

(50’ Μαλάκος - 57’ Δήμου)

Αχιλλέας Δομοκού - Ρήγας Φεραίος 0-2

(32’ Χαντζής, 74’ πεν. Σπάθης)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Πυργετός 2-0

(13’ Ευαγγελόπουλος, 90’+ 3’ Νάκας)

Ρεπό: Μακροχώρι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Λαμία 1964            26 -15 28

------------------------------

2 Κύμη                      15 -2    26

3 Νεοκαισάρεια          18 -11 23

4 Τρίκαλα 1963*         15 -9    23

5 Λευκάδια                 10 -3    22

6 Μακροχώρι              15 -11 22

7 Δωτιέας Αγιάς*        15 -12 19

8 Νάουσα                   21 -14 17

--------------------------------

9 Μαχητής                   16 -13 15

10 Ρήγας Φεραίος        11 -16 12

11 Καρδίτσα                11 -17 12

12 Δομοκός                 11 -19 11

13 Χαλκίδα                  17 -18 9

14 Αμπελωνιακός        1 2 -20 9

15 Πυργετός                5-38     0

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(19/1, 15.00)

Χαλκίδα - AOT 1963

Μακροχώρι - Αμπελωνιακός

Λευκάδια - Δομοκός

Ρήγας Φεραίος - Πυργετός

Λαμία - Νάουσα

Καρδίτσα - Μαχητής Τερψιθέας

Κύμη - Νεοκαισάρεια

Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass