ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (15.00)

Επικίνδυνες αποστολές για τους Λαρισαίους

* ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΕΝΩ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2014 22:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:38
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Δύσκολο έργο εντός και εκτός έδρας θα έχουν σήμερα (15.00) οι Λαρισινές ομάδες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Μαχητής Τερψιθέας και Αμπελωνιακός θα υποδεχθούν την Κύμη και τα Λευκάδια Νάουσας, ενώ Δωτιέας Αγιάς και Πυργετός θα δοκιμασθούν σε Τρίκαλα και Νεοκαισάρεια αντίστοιχα.
Αναλυτικά:
Μετά το εντυπωσιακό «διπλό» στο Μακροχώρι ο Δωτιέας Αγιάς θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του και να κρατήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στο δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά στα Τρίκαλα.
Τα νέα από το στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» μόνο ευχάριστα δεν είναι αφού τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές οι Ντακούλας, Λώττας και Κατσίκης ταλαιπωρούνται από ίωση και τις δύο τελευταίες ημέρες δεν προπονήθηκαν. Το πιθανότερο είναι να χάσουν το σημερινό παιχνίδι ωστόσο ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου τους συμπεριέλαβε για παν ενδεχόμενο στην αποστολή προκειμένου να συμπληρωθεί η 18άδα. Από κει και πέρα ούτε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος δεν θα αγωνιστεί σήμερα αφού το δελτίο του δεν εκδόθηκε σε αντίθεση με τους Νταγιάντα και Τσακάλι που το θέμα τους τακτοποιήθηκε.
Για την ομάδα της Αγιάς η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ενισχύθηκε σημαντικά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Πάνος, Στεφούλης (Γρεβενών), Θανασιάς (Ηπείρου).
Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
Μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που τον έφεραν ακόμα πιο κοντά στο στόχο του ο Μαχητής Τερψιθέας παρουσιάζεται αποφασισμένος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη Κύμη. Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για τους γηπεδούχους που θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη όσο και για τους φιλοξενούμενους που επιδιώκουν την παραμονή τους στην κορυφή.
Το θετικό για την ομάδα του Νίκου Σταυροθόδωρου είναι ότι έχει αποδείξει πως διαθέτει το σθένος να επιβληθεί οποιουδήποτε αντιπάλου και σίγουρα μπορεί να πετύχει αυτό που καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει μέχρι τώρα δηλαδή να υποχρεώσει την Κύμη στην πρώτη της φετινή ήττα.
Στην προσπάθειά τους αυτή οι «κυανόλευκοι» θα στηριχθούν στην βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν σήμερα στο γήπεδο Τερψιθέας.
Αγωνιστικά τα προβλήματα εστιάζονται στον Νικούλη που λόγω θλάσης κρίνεται αμφίβολος, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο Ντούγκος. Αντίθετα επιστρέφει ο Μπουροζίκας που εξέτισε την ποινή του.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Τίκας (Ευρυτανίας) με βοηθούς τους κ. Καραλή και Σιαμέτη (Ηπείρου).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας που είχε σαν αποτέλεσμα το πολύ σημαντικό «διπλό» στο Βελεστίνο δημιούργησε κλίμα αισιοδοξίας στον Αμπελωνιακό που σήμερα θα υποδεχθεί τα Λευκάδια Νάουσας.
Ενδεικτικό του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι η δήλωση του προέδρου Νίκου Αδγιόδημου ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ρήγα Φεραίου ήρθε η ώρα για ένα καλό αποτέλεσμα και στην έδρα μας. Κι αυτό δεν το πιστεύω μόνο εγώ αλλά παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι και οι παίκτες δεν βλέπουν την ώρα να μπουν στο γήπεδο με στόχο να πανηγυρίσουν μία ακόμα νίκη απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι τα Λευκάδια Νάουσα.
Η αισιοδοξία είναι διάχυτη σε όλους και αυτό που ζητάμε παίκτες, διοίκηση και προπονητής είναι να έχουμε τον φίλαθλο κόσμο του Αμπελώνα στο πλευρό μας. Τους καλούμε όλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία. Η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση θα συνεχιστεί με την απόκτηση κι άλλων παικτών στις επόμενες ημέρες» κατέληξε ο κ. Αγριόδημος.
Αγωνιστικά ο τεχνικός Δημήτρης Καπετανόπουλος μπορεί να υπολογίζει στον Πολύζο που εξέτισε την ποινή του καθώς και στους Κόκκινο, Αλεξανδρή και Κακαβίτση που παρουσίασαν βελτίωση. Εκτός θα μείνουν ο τιμωρημένος Κομισόπουλος και ο τραυματίας Ρόκα.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Λυμπούδης, Αϊναλής, Ταταρίδης
(Μακεδονίας).
Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Ένα παλιό γνώριμο θα βρει απέναντί του ο Πυργετός. Ο λόγος για τον προπονητή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Απόστολο Στύλο παλιός παίκτη και κορυφαίος σκόρερ της Λαρισινής ομάδας στην ιστορία της στη Δ’ Εθνική. Οι «βυσσινί» μετά τις τελευταίες εξελίξεις και υπό τον φόντο των θετικών μηνυμάτων από την έκτακτη Γενική Συνέλευση θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία ομάδα που αναμφισβήτητα είναι το φαβορί για τη νίκη. Απουσίες για τον Πυργετό δεν υπάρχουν και η ομάδα θα παραταχθεί εν πλήρη δυνάμει.
Διαιτητές του αγώνα ορίσθηκαν οι κ. Κουκουλάς, Κούλα, Λιάρης (Μακεδονίας).
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τρίκαλα 1963 – Δωτιέας Αγιάς
Χαλκίδα – Λαμία
Νάουσα – ΑΟ Καρδίτσας
Αμπελωνιακός – Λευκάδια
Μαχητής Τερψιθέας – ΑΟ Κύμης
Αχιλλέας Δομοκού – Ρήγας Φεραίος
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυργετός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κύμη*         14-1    25
..........................................
2.Λαμία 1964 *          24-14 25
3. Μακροχώρι            15-10 22
4. Λευκάδια * 10-3    21
5. Τρίκαλα1963         13-9    20
6. Νεοκαισάρεια*       16-11 20
7. Δωτιέας Αγιάς       15-10 19
8. Νάουσα*    20-13 16
...................................................
9. Μαχητής Τερψιθέας*         15-12 14
10 Αχιλλέας Δομοκού*         11-16 11
11.ΑΟ Καρδίτσας*    10-16 11
12. Ρ. Φεραίος *        9-16    9
13. Χαλκίδα* 16-16 9
14.. Αμπελωνιακός* 12-20 8
15. Πυργετός*            5-36    0
* Με αστερίσκο(*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
 
ΧΘΕΣ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
Συμφώνησε σε Δ. Πατσιαβούρα
 
Τη φανέλα του Μαχητή Τερψιθέας θα φορέσει ο 30χρονος Δημήτρης Πατσιαβούρας γιος του παλαίμαχου της ΑΕΛ Νίκου Πατσιαβούρα. Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν χθες τη συμφωνία τους, ωστόσο δεν θα προλάβει να αγωνιστεί σήμερα καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμο το δελτίο του. Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα, Πανιώνιο, Ακράτητο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηλυσιακό, Ασπρόπυργο, ΠΑΣ Κόρινθο, Μελίσσια και Ιάσονα Αθηνών και αν μη τι άλλο η παρουσία του στην ομάδα της Τερψιθέας θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και κατ’ επέκταση στην επίτευξη των στόχων. Οι μεταγραφικές κινήσεις των «κυανολεύκων» θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass