Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Βγήκε άσπρος καπνός στον Πυργετό

* ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ ΣΠ. ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ ΚΑΙ Α. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Α. ΤΣΑΚΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2014 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:25
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Πραγματοποιήθηκε χθες η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πυργετού η οποία είχε μεν μεγαλύτερη συμμετοχή από την Κυριακή αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν ικανοποιητική αριθμητικά. Όσοι όμως παρευρέθηκαν εξέφρασαν την επιθυμία τους η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται και βέβαια να ολοκληρώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη μέγιστη δυνατή αξιοπρέπεια. Ο πρόεδρος του συλλόγου και δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ανέλυσε στους παρευρεθέντες τα δεδομένα της κατηγορίας- οικονομικά και γενικότερα- και κατέληξε ότι παρά τη δυσμενή συγκυρία που υπάρχει, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις προσπάθειές της με στόχο την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Παράλληλα τονίσθηκε ότι στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, ενώ όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου δεν θα παραχωρηθεί κανείς ποδοσφαιριστής στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Γίνονται και σκέψεις για το πώς μπορεί να ενισχυθεί μεταγραφικά η ομάδα κυρίως με ποδοσφαιριστές που πιθανόν θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στην επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Έτσι και μετά τις χθεσινές εξελίξεις το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Κυριακής στη Νεοκαισάρεια με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα στον οποίο προπονητής είναι ο παλιός παίκτης και κορυφαίος σκόρερ του Πυργετού στην ιστορία του στη Δ’ Εθνική, Απόστολος Στύλος.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ
Τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Σπύρου Νταγιάντα και Άκη Λαμπρόπουλου αλλά και του Αουρέλ Τσακάλι περιμένουν στον Δωτιέα Αγιάς. Οι τρεις παίκτες δεν είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και η αγωνία εντείνεται στους «ερυθρόλευκους» αφού ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου έχει συνολικά 18 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του (συμπεριλαμβανομένων και των τριών προαναφερθέντων) για τη δύσκολη αναμέτρηση στα Τρίκαλα. Η εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου είναι ότι σήμερα το θέμα των δελτίων θα έχει τακτοποιηθεί.
Από κει και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
Τέλος καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε με το θέμα του Βαγγέλη Μπιταξή με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις, ενώ σε ό,τι αφορά στους Πολύζο, Τζιόλα, Τσένο οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν από την ομάδα, δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Σωτήρη Αντωνίου ωστόσο το θέμα δεν έχει λήξει οριστικά καθώς αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass