ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στη μάχη της κορυφής

ΣΤΙΣ 13.00 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15.00 ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2014 1:08 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:22
 
 
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις -μετά από διάστημα μεγαλύτερο από ένα μήνα - επιστρέφουν σήμερα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ οι οποίες στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ θα φιλοξενήσουν τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα των Τρικάλων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Φάρσαλα (δημ. στάδιο), στις 13.00 οι Παίδες και στις 15.00 οι Νέοι, μετά από σχετική πρόταση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ την οποία αποδέχθηκε η διοργανώτρια αρχή. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων της ΕΠΣΛ (με αντίπαλο την Πιερία) που θα διεξαχθούν στην Ελασσόνα.
Στόχος των ομάδων της Λάρισας είναι να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή διατηρώντας έτσι την παράδοση των τελευταίων ετών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΕΠΟ. Άλλωστε βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της φάσης των ομίλων αφού μαζί με τα σημερινά παιχνίδια απομένουν συνολικά τρεις αγωνιστικές οι οποίες θα καθορίσουν τις εξελίξεις στη μάχη της κορυφής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αναμετρήσεις του α’ γύρου στα Τρίκαλα οι Νέοι είχαν ηττηθεί με 2-1 (επομένως έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη, να πάρουν δηλαδή τη ρεβάνς), ενώ οι Παίδες είχαν επικρατήσει με 3-1.
Στο λαρισινό στρατόπεδο το κλίμα είναι ενθαρρυντικό, υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα η οποία πηγάζει από τη μέχρι τώρα ικανοποιητική εικόνα των ομάδων και όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου.
Η αναχώρηση των αποστολών για τα Φάρσαλα θα γίνει σήμερα στις 10.45 (ώρα συγκέντρωσης 10.30) από την πλατεία Αγ. Βησσαρίωνος και οι Ενωσιακοί τεχνικοί Μιχ. Μπίζιος, Νικ. Φώλλας και Αχ. Μαστοροδήμος κάλεσαν για τα σημερινά παιχνίδια τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Κωφός, Παπαπολυμέρου, Χαλάτσης (Νίκη Μιχαήλ), Λιόντος, Καλύβας,Καλαπανίδας,(ΑΕΛ), Τόπης, Ζιάκας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Α., (ΠΟΕ), Κατσαρός, Ροντούλης, (Αίας Τυρνάβου), Κουτσιανούλης (Πελασγιώτιδα), Μπαμπατσιάς (Αμπελόκηποι), Παπαδημητρίου, (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Κακάμης (Ακαδημία Πλίτση), Κομισόπουλος (Ακαδημία Φαρσάλων), Καλφούτζος (Μαχητής Τερψιθέας)
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Αναστασίου, Παπακώστας, Μακροβασίλης, Μαστακούλης (ΑΕΛ), Κυριακίδης, Μάντζαρης, Μπούρας, Μπίλλης, (Ακαδημία Πλίτση), Καλαμάτας, Καλφούτζιος, Ντούφας, Ζαμπέτας, Τζουμάκας, Καρακώστας (Νίκη Μιχαήλ), Νούσιος (Νίκαια), Καλούσης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Μούλτσιας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Κώτσιας Κίσσαβος Συκουρίου).
*Διαιτητές ορίστηκαν οι Ηλ. Αναστασίου (στους Νέους), Ανδρ. Τσιοφλίκη (στους Παίδες) και Αλ. Δεληγιάννη (όλοι της ΕΠΣ Λάρισας).
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Λάρισα-Τρίκαλα
Θεσσαλία-Καρδίτσα
Ρεπό: Πιερία
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
NEOI
Λάρισα           11-7    10
Καρδίτσα        9-5      10
Πιερία 9-6      9
Τρίκαλα*         7-15    6
Θεσσαλία*      6-9      6
ΠΑΙΔΕΣ
Λάρισα           13-4    12
Πιερία 18-6    10
Θεσσαλία*      11-8    10
Τρίκαλα*         8-15    7
Καρδίτσα        6-23    1
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass