ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑΘ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Ένα μικρό αλλά... τίμιο φάιναλ φορ

*ΣΤΙΣ 17.00 ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 19.00 ΦΑΡΣΑΛΑ – ΓΣ ΒΟΛΟΥ *ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2014 22:31 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:21
 
Του Κ. Γκιάστα
 
Μπορεί να μην έχει μπασκετικούς αστέρες περιλαμβάνει όμως παιδιά που ερασιτεχνικά προσπαθούν για το καλύτερο του αθλήματος. Μπορεί να μην διαθέτει χρήματα και μεγάλους χορηγούς, έχει όμως υποστηρικτές τους αγνούς φιλάθλους (η είσοδος θα είναι δωρεάν και στις δύο ημέρες). Το φάιναλ φορ κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ μπορεί να είναι μικρό αλλά είναι μια... τίμια διοργάνωση που έχει σαν μοναδικό στόχο να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το άθλημα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.
Σήμερα και αύριο λοιπόν στο κλειστό του Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση που αναμένεται να έχει μια σπουδαία παρουσία καθώς είναι προγραμματισμένο να έρθει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με αφορμή την πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ, Δημήτρη Ντούγκο θα έρθει στην πόλη της Λάρισας και σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς η παρουσία του.
Η διοργάνωση εκτός των άλλων θα είναι αφιερωμένη σε τέσσερις ανθρώπους που πρόσφεραν αρκετά στο λαρισινό μπάσκετ και πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή. Συγκεκριμένα θα τιμηθεί η μνήμη των: Παναγιώτη Νικούδη και Νίκου Νοβακούδη που έπαιζαν στον ΓΣΛ, Κυριάκου Χατζηβασιλείου που έπαιζε στην ΕΑΛ και Τάσου Σπυρόπουλου της Ολύμπια. Οι απονομές των πλακετών στους οικείους τους θα γίνουν στο ημίχρονο του τελικού της Δευτέρας.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα σήμερα, Κυριακή θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί Ερμής Αγιάς - Καρδίτσα και Φάρσαλα - ΓΣ Βόλου, ενώ αύριο Δευτέρα ανήμερα των Φώτων θα γίνει ο τελικός.
Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε πως ο τελικός θα γίνει με παρουσίαση ομάδων από την αθλήτρια της Ολύμπια, Ασημίνα Κουτσουνούρη.
Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα ο Ερμής Αγιάς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Γκαμπέτα, Βλησσαρούλη, Γούλα, Κυριακόπουλο, Χαλκιά, Αργυρούλη, Χονδροδήμο, Αργυρόπουλο, Αγορίτσα, Παπαρισούλη Λ., Παπαρισούλη Β. και Ριζούλη.
Μάλιστα σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας του στο φάιναλ φορ ο Λαρισαίος προπονητής (που υπήρξε συμπαίκτης με τον Σπυρόπουλο αλλά και αντίπαλος και φίλος με τον Χατζηβασιλείου) δήλωσε τα εξής: «Είναι μια τονωτική κίνηση για το μπάσκετ της Θεσσαλίας το φάιναλ φορ Κυπέλλου. Για εμάς σαν Ερμής Αγιάς είναι σαφώς και τιμητικό να συμμετάσχουμε σε αυτό και ελπίζουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είναι επίσης σπουδαίο το γεγονός πως μέσω της διοργάνωσης αυτής τιμάται η μνήμη αυτών των ανθρώπων που πρόσφεραν τόσα στο μπάσκετ».
Ο ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Από την άλλη ο ΓΣ Φαρσάλων έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο καθώς στο σημερινό δεύτερο ημιτελικό θα κληθεί να αντιμετωπίσει το φαβορί ΓΣ Βόλου. Ο Τρικαλινός τεχνικός Γιάννης Τσίμας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Σοφαδίτης, Τσέλιος, Ψύρας Θ., Ψύρας Δ., Μανετζής Α., Μανετζής Χ., Νικολούσιος, Μάρκος, Μερίτσης, Γκουντόπουλος, Ζαχαρής, Στεργιόπουλος και Μπάτρας θα είναι στην αποστολή των Φαρσαλινών.
ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Πριν τον αυριανό τελικό θα πραγματοποιηθεί και ένας αγώνας ταλαντούχων παικτών ανάμεσα στη Λάρισα και τον Βόλο από τη μια πλευρά και την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα από την άλλη. Οι παίκτες επιλέχθηκαν μετά από προπονήσεις του περιφερειακού προπονητή κ. Μυριτζή το τελευταίο διάστημα. Σχετικά με αυτό από τον περιφερειακό προπονητή Μαγνησίας - Λάρισας κ. Μυριντζή Αντώνη καλούνται οι κάτωθι αθλητές:
* ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Σπανόπουλος Π. (ΑΕΒΔ -2000), Στύλλας Βασ. (ΑΕΒΔ -1999), Δραγατζίκης Ορφ. (ΓΣΒ -2000), Βαλαγιάννης Εμμ. (ΓΣΒ -2000), Τάσσος Φωτ. (Αιολ. -1999), Κωστούλας Απ. (Αιολ. -1999), Βούλγαρης Αθ. (Μεταμ. -2000), Κοντοστάθης Ευάγγ. (ΓΣ Αλμυρού -1999).
* ΛΑΡΙΣΑ
Δάλλας Θεοδ. (ΑΕΛ -1999), Τζήμας Δ. (Σπάρτακος -1999), Πουτσίκης Μιχ. (SAL -1999), Μαργαρίτης Θεοφ. (Αστέρας Λ. -1999), Τεκούσης Π. (Γ.Σ. Αμπ. -2000), Ρούστας Δ. (Κεραυνός Λ. -2000), Χύτας Λαμπρ. (Κεραυνός Λ. -2000).
Όλοι οι αθλητές με δική τους ευθύνη, πρέπει να βρίσκονται αύριο Δευτέρα 6/1 (Φώτων) στις 14.30 στο Κλειστό ΕΑΚΛ (Αλκαζάρ).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα Κυριακή
17.00: Ερμής Αγιάς - Καρδίτσα
19.00: Φάρσαλα - ΓΣ Βόλου
Αύριο Δευτέρα
17.00: Τελικός
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass