ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για... πόλο στην Αυστρία

* ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΓΚΡΑΤΣ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2014 1:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:18
Του Κ. Γκιάστα
Συνήθως στην Αυστρία πηγαίνουν για σκι. Όμως κάποιοι Λαρισαίοι επέλεξαν να πάνε εκεί για… πόλο. Ο λόγος για τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας που θα βρεθούν εκεί με σκοπό να λάβουν μέρος σε διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης.
Κυρίως θα παίξουν οι γυναίκες του ΝΟΛ που ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όμως μαζί τους θα βρεθεί και η παιδική ομάδα που θα πάρει μέρος επίσης σε μερικά παιχνίδια.
Το τουρνουά θα γίνει στην πόλη του Γκρατς και θα παίξουν επίσης η τοπική ομάδα όπως και μια ουγγρική.
Η αποστολή του ΝΟΛ αναχώρησε οδικώς χθες τα ξημερώματα ενώ θα επιστρέψει τα Φώτα. Σίγουρα πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση που ανεβάζει τον πήχη αλλά και δίνει νέα ερεθίσματα στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου.
Προπονητής της γυναικείας ομάδας (που έκανε και μια μεταγραφή φέτος καθώς απέκτησε την τερματοφύλακα Δήμητρα Σταματιάδη από τον Εθνικό) είναι ο Σπύρος Τσιάρας, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο διοικητικός Χρήστος Τουλουμτζίδης (μαζί τους είναι και ο διοικητικός Στέλιος Χασιώτης).
Η αποστολή της λαρισινής ομάδας αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Σταματιάδη Δ., Δημητρίου Μ., Τουλουμτζίδου Ι., Δημητρίου Μελ., Κούκου Ι., Ιωακείμ Β., Κουρούτσαλη Μαρ., Παπακυπριανού Μ., Καζάνα Ελ., Κολτσίδα Αθ., Πατούνα Αν., Καζάνα Χρ., Θεοχάρη Ευ., Χασιώτη Β., Δούκα Σ.
Μαζί ταξιδεύει και η παιδική ομάδα που αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σκέντο Δ., Μιχαήλ Μ., Λευθέρη Ι., Γιαννάκος Στ., Γιαννάκο Δ., Τσάτσο Β., Λευθέρη Σ., Μιχαήλ Σ. Προπονητής των παίδων είναι ο Γιώργος Μάνδαλος.
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Εν τω μεταξύ με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά πόλο "Αν. Μαυρογιάννης" που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Λ. στις 28 και 29 Δεκεμβρίου. Με τη συμμετοχή του Ηρακλή, του Ιωνικού και του ΟΕΑΝΑ Βόλου στις γυναίκες και της Λαμίας και της Νίκης Βόλου στους άνδρες έγιναν 8 αγώνες με αισιόδοξα μηνύματα για την ομάδα του Ν.Ο.Λ. που είχε μια παρά πολύ καλή παρουσία.
Άνδρες και γυναίκες, δύο ομάδες αποτελούμενες από παιδιά της πόλης μας και τις υποδομές του Ν.Ο.Λ. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν παιχνίδια και εντυπώσεις.
Η ομάδα ανδρών το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε τη ΝΕ Λαμίας με σκορ 12-7.Την επόμενη ημέρα το απόγευμα κατάφερε και πάλι να νικήσει τη Νίκη Βόλου με σκορ 14-10.Και τα δυο αυτά παιχνίδια ήταν σημαντικά για την ομάδα του Ν.Ο.Λ. και για τον προπονητή Άγγελο Μερκουριάδη ώστε να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τη μελλοντική πορεία της ομάδας. Ευχαριστημένες έμειναν οι φιλοξενούμενες ομάδες και αυτό ήταν που αποτέλεσε πολύ θετικό στοιχείο για τον ΝΟΛ.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΝΟΛ
Στη μάχη της πρόκρισης θα μπούνε σε λίγες ημέρες και οι Νέοι Άνδρες του ΝΟΛ. Συγκεκριμένα τριάντα δύο ομάδες συνολικά, μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (γενν. 1995), η Α’ προκριματική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το τριήμερο 10-12 Ιανουαρίου, πλην του Ομίλου της Πάτρας (18-19 /1).
ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (κολ. Χανίων): ΟΦΗ, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Χανίων
Προκρίνεται μία (1) ομάδα
Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΝΟ Βουλιαγμένης, Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιακός, ΑΟ Πετρούπολης, ΝΟ Καλαμακίου, ΓΣ Περιστερίου
Προκρίνονται τρεις (3) ομάδες
Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ιωνικός Νίκαιας, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Χίου, ΑΝΟ Γλυφάδας
Προκρίνονται τρεις (3) ομάδες
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (κολ. Νέας Ιωνίας): ΟΥΚ Βόλου, Αναγέννηση Λαμίας, Νηρέας Λαμίας, ΝΟΒΑ
Προκρίνονται δύο (2) ομάδες
ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (κολ. Πτολεμαϊδας): ΧΑΝΘ, ΚΕ Κοζάνης, ΑΠΣ Οξυγόνο, Δελφίνια Πτολεμαϊδας, ΠΑΟΚ
Προκρίνονται τρεις (3) ομάδες
ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (κολ. Λάρισας): ΚΟ Καρδίτσας, Άθως Χαλκιδικής, ΝΟ Λάρισας, Ηρακλής
Προκρίνονται δύο (2) ομάδες
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (κολ. «Αντ. Πεπανός»): Νηρέας Γέρακα, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών, Υδραϊκός
Προκρίνονται δύο (2) ομάδες)
Η Β’ φάση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 7-9 Μαρτίου 2014
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass