ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Το γυναικείο βόλεϊ κερδισμένο

* Βραβεύτηκε η αθλήτρια του ΓΣΕ Ελασσόνας Πλιάκα Βάσω

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2015 8:01

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το «Τουρνουά Volley Ελασσόνας» στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας στο οποίο συμμετείχαν Ολυμπιακός, Άρης, Φιλαθλητικός και ΓΣΕ Ελασσόνας που απέδωσαν βόλεϊ υψηλού επιπέδου ικανοποιώντας τους εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο κλειστό.

Δόθηκε η ευκαιρία λοιπόν στους φιλάθλους της Ελασσόνας, να δουν από κοντά αθλήτριες παγκόσμιας εμβέλειας, να παρακολουθήσουν αυτό το συναρπαστικό άθλημα από αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στην Α1 εθνική αλλά και στις εθνικές ομάδες τους!

Το τρόπαιο το κέρδισε η ομάδα του Ολυμπιακού με την ομάδα του Άρη να τερματίζει 2η , τον Φιλαθλητικό 3ο και την ομάδα του ΓΣΕ Ελασσόνας να συμπληρώνει την τετράδα.

Ο Γ.Σ. E. Ελασσόνας βράβευσε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της σεζόν 2014-2015, καθώς και τους Άρη και Φιλαθλητικό για την άνοδο τους στην Α1.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Γιώτα Κατερίνα, η κεντρικός του Ολυμπιακού. Η νεαρή Γρεβενιώτισσα έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ επίθεσης και μπλοκ ( 11 πόντοι 7/8 επ., 3 μπλοκ, 1 άσσος), και δίκαια ψηφίστηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια από τους προπονητές των ομάδων!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΑΡΗΣ – ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 3-0 (25-22,25-19,25-15)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 3-0 ( 25-18,25-15,25-11)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 3-0 ( 26-24, 25-16, 25-15)

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 3-0 ( 25-19,25-16,25-15)..

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κοβάτσεβιτς): Γιώτα, Κωνσταντίνου, Λαζάρεβιτς, Λαμπρούση, Μιλεντίγιεβιτς, Οικονόμου, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου, Τέζα, Εμμανουηλίδου, Τσβεντάνοβα, Ζαμπάτη

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Πεσσόα, Κοσμά, Κούση, Πίττα, Γουγούση, Καψαμπέλη, Τυφλιώρη, Ιακωβίδου, Γκαϊτάνο, Γκάνο, Καλανταρίδου, Τσομπανίδου, Σταματίου, Πλούμη.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Πράπας): Ντόνα, Αναγνωστοπούλου, Μπαζιάνα, Ντούριτς, Φακοπουλίδου, Υφαντή, Τσοπούλου, Γεροβασιλείου, Νικολοπούλου, Χατζηελευθερίου, Μαυροπάνου, Δίρβα, Τουσιούλη.

Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ράνια, Μπαλογιάννη, Παραφέστα, Κορακίδη, Χατζηβασίλη, Ντούφα, Τζούργκανου, Ζιώγα, Παππά, Παναγιώτου, Κατσαρέ, Παπαδοπούλου Ζωή, Μπελαή, Ζιάκου.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΠΛΙΑΚΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μία ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή επιφύλασσε η διοίκηση του ΓΣΕ Ελασσόνας κατά τη διάρκεια του τελικού του τουρνουά. Βραβεύτηκε λοιπόν από τον έφορο της ομάδας κ. Λιάπη Θεόδωρο, η επί επτά ετών παίκτρια της ομάδας και αρχηγός της η Πλιάκα Βάσω.

Η Πλιάκα συνέδεσε το όνομά της με ιστορικές στιγμές για το βόλεϊ του συλλόγου όπως:

2010-2011: Άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία

2013- 2014: Άνοδος και πάλι στην Α2 εθνική κατηγορία

2013-14: Συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου της περιφέρειας

Επίσης συμμετείχε και τις τρεις χρονιές στην Α2 εθνική.

Η διοίκηση , οι παίκτριες και ο προπονητής ευχαριστούν την Πλιάκα για την άριστη συνεργασία που είχαν όλο αυτό διάστημα, της εύχονται να συνεχίσει με επιτυχίες την υπόλοιπη αγωνιστική δράση της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass