ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ SUPER CUP ΤΗΣ ΕΣΚΑΘ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Θετικά τα πρώτα δείγματα στον Ερμή

* Γρ. Γιασάρης: «Δεν λέμε μεγάλες κουβέντες. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας»

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2015 10:25

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Θετικές εντυπώσεις έχουν δημιουργήσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και οι πολύ καλές εμφανίσεις στο Super Cup της ΕΣΚΑΘ της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Αγιάς. Ιδιαίτερα δε, τα δύο τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας (Β’ Εθνικής) καταδεικνύουν το πάθος και την αγωνιστικότητα που διακρίνουν τους παίκτες του Γρηγόρη Γιασάρη. Και επειδή στο μπάσκετ τίποτα δεν είναι τυχαίο, η μέχρι τώρα εικόνα του νεοφώτιστου στην Γ’ Εθνική κατηγορία Ερμή Αγιάς αφήνει ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ερμή, προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τους τόνους και βάζοντας πάνω απ’ όλα τη σκληρή δουλειά σε μία χρονική περίοδο η οποία από τη φύση της είναι αρκετά βεβαρημένη όσον αφορά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών αναμετρήσεων. Χθες η ομάδα προπονήθηκε κανονικά, σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και από αύριο Δευτέρα θα συνεχιστεί ο επίπονος δρόμος της προετοιμασίας.

«Το θετικό για μας είναι ότι μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμού» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γιασάρης και πρόσθεσε:

«Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε όλα τα παιδιά στην προπόνηση και να δουλεύουμε ολοκληρωμένα. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο φορτίο προπόνησης, με πολύ κούραση αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γι' αυτήν την εποχή. Το σημείο στο οποίο επικεντρώνουμε την προσοχή μας είναι να διορθώνουμε τα λάθη και τις παραλείψεις που εντοπίζουμε στα παιχνίδια. Παράλληλα προσπαθούμε να εντάξουμε τα νέα παιδιά στη φιλοσοφία της ομάδας» επισήμανε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς.

Σε ό,τι αφορά στις νίκες επί των Τιτάνων Παλαμά και της ΑΕΛ που αγωνίζονται μία κατηγορία παραπάνω, δηλαδή στη Β’ Εθνική, ο Γρηγόρης Γιασάρης τόνισε:

«Δεν σημαίνει κάτι για μένα. Δεν λέμε μεγάλες κουβέντες. Άλλωστε αυτά είναι παιχνίδια προετοιμασίας. Θέλουμε να μαθαίνουμε και να προχωράμε. Υπάρχει διάθεση και καλό κλίμα στην ομάδα και ευελπιστούμε να τα πάμε καλά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής» κατέληξε ο τεχνικός της Αγιώτικης ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass