ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ (17.30)

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

* Τελευταίος αγώνας πριν το πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2015 10:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν το νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας θα δώσει σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ στον Τύρναβο με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία στις 5.30 μ.μ.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι προπονητικού χαρακτήρα μετά την απαγόρευση να γίνουν αθλητικές εκδηλώσεις σήμερα, αύριο και μεθαύριο λόγω της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς στον αγώνα αυτό θα χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες αλλά δεν πρόκειται να ανοίξει τα «χαρτιά» του καθώς θα βάλει μια ομάδα που δεν θα έχει σχέση με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Λαμία.

Το ευχάριστο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με μερικούς απλά να μην έχουν φθάσει σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας όπως ο Κουτσιανικούλης(αν και στην Κατερίνη κόντρα στον φιλικό αγώνα την περασμένη Τετάρτη με τον Πιερικό πήγε πολύ καλά) και ο Μπόγιοβιτς.

Ο Ντόστανιτς θεωρεί ότι η ομάδα του είναι έτοιμη και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν με αγωνία το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας περιόδου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο μεταξύ η κλήρωση του κυπέλλου που έφερε την ΑΕΛ αντιμέτωπη με ΑΕΚ, Ξάνθη, Πανελευσινιακό έφερε ικανοποίηση για το αγωνιστικό μέρος αλλά και για το οικονομικό καθώς τα έσοδα υπολογίζονται ότι θα ξεπεράσουν τις 100.000 ευρώ, νούμερο ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος. Μια καλή κλήρωση από κάθε άποψη που πέρυσι δεν είχε η ομάδα.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά χθες φίλαθλος(με σημαντική θητεία στον αθλητικό χώρο) μας μετέφερε παράπονο ότι η ΠΑΕ δεν δέχεται χρήματα σε μεταφορά λογαριασμού τραπέζης για την αγορά των εισιτηρίων. Λόγω των capital controls ο κ. Κούγιας πιστεύουμε ότι θα κατανοήσει το πρόβλημα και θα βοηθήσει στην άμεση επίλυσή του γιατί σίγουρα αρκετοί Λαρισαίοι αυτή τη στιγμή μπορεί να θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Συνεδριάζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 13:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE, με Θέματα  Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Έναρξη Πρωταθλημάτων

2.- Πρωτάθλημα Νέων

3.- Τηλεοπτικά

4.- Σύμβαση ΟΠΑΠ

5.- Συζήτηση για Ε. Ε. Α.

6.- Επιτροπές – Αθλητικοί Δικαστές

7.- Ασφάλεια Ποδοσφαιριστών

8.- Διάφορα Θέματα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass