Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ (17.30)

Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι

*Συναρπαστική ισοπαλία χθες στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τη Δόξα Βλαχογιαννίου (2-2)

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2015 8:00

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το μεγάλο ντέρμπι στα Φάρσαλα ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Απόλλωνα Λάρισας δεσπόζει στη σημερινή 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (17.30). Η φετινή διοργάνωση ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο αφού η σημερινή πρεμιέρα φέρνει αντιμέτωπους τους δύο διεκδικητές του τίτλου. Το παιχνίδι σίγουρα παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να προκαθοριστεί από μία και μόνο αγωνιστική πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η 1η του πρωταθλήματος, ωστόσο οι δύο αντίπαλοι θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις με το δεξί και να αποκτήσουν προβάδισμα ο ένας έναντι του άλλου.

Από τη μία πλευρά ο Αχιλλέας Φαρσάλων που αναμφισβήτητα ήταν ο πρωταθλητής των μεταγραφών του καλοκαιριού με αποκορύφωμα τα δύο ηχηρά ονόματα από τη Football League των Κώστα Νεμπεγλέρα και Χρήστου Οικονόμου και από την άλλη το εξίσου ανταγωνιστικό σύνολο του Απόλλωνα Λάρισας με παίκτες εγνωσμένης αξίας από τη Γ’ Εθνική και όχι μόνο που θέλει να κάνει την υπέρβαση.

Ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου που αναμένεται να γεμίσουν τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Φαρσάλων και το οποίο υπόσχεται πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις.

Από κει και πέρα ο νεοφώτιστος Αετός Αμυγδαλέας που θέλει να καθιερωθεί στην κατηγορία θα φιλοξενήσει τον Φαλανιακό ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μία σταθερή πορεία και είναι από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στην κατηγορία, ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων θα αντιμετωπίσει τη Δήμητρα Γιάννουλης που θέλει να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ θα υποδεχθεί τον Δαμασιακό, ενώ στη Γλαύκη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η τοπική Δάφνη με την Αστραπή Ν. Πολιτείας που θέλει να παίξει ρόλο ρυθμιστή στη μάχη της κορυφής.

Στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ που επιστρέφει στη μεγάλη τοπική κατηγορία θα αντιμετωπίσει τον νταμπλούχο Αμπελωνιακό που φέτος παρουσιάζεται αποδυναμωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν στην οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία, στη Νεάπολη θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ηρακλή Λάρισας με τον Ηρακλή Χάλκης δύο ομάδες με μεγάλες αλλαγές στο φετινό τους ρόστερ, ενώ τέλος στη Φαλάνη ο Σμόλικας θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Καλοχωρίου, δύο ομάδες που πραγματοποίησαν αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις και θέλουν να παρουσιάσουν δείγματα άριστης γραφής στο φετινό μαραθώνιο.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε χθες η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, Αετός Μακρυχωρίου και Δόξα Βλαχογιαννίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκαν στο 35’ με τον Γκαμπέτα (κοντινό πλασέ μετά από ενέργεια που ξεκίνησε από τον Πολύζο). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα μετά το 65’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά να κάνουν την ανατροπή. Αρχικά στο 72’ ο Ζηρδέλης μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια στο 77’ ο Πατσιωτός με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από μπαλιά του Αλεξίου έγραψε το 1-2.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 88’ ο Νικούλης με κοντινό πλασέ μετά από βαθιά μπαλιά του Μπουζώνα και κεφαλιά πάσα του Πολύζου.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς την κ. Αλ. Δεληγάννη και τον κ. Κόκκα.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Τσέτσιλας): Καλαμπούκας, Μπουζώνας, Τίκος, Καλπίας, Πολύζος, Παυλόπουλος, Τέας (78’ Γκαραλιάκος), Αργύρης, Παπαδημητρίου (69’ Δάσσιος), Νικούλης, Γκαμπέτας (80’ Συκιώτης).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Ξεσφίγγης, Αλεξίου, Αθανασούλης, Παναγιώτου (50’ Μπουζούκας), Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης (80’ Κοκόμπελης), Ζηρδέλης, Πατσιωτός, Δήμου (55’ Μήσιος Δ.).

*Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Αμυγδαλέα-Φαλανιακός

Αχιλλέας Φ.-Απόλλων Λάρ.

Αγ. Ανάργυροι-Δήμητρα Γιάνν.

Αβέρωφ-Δαμασιακός (Γήπ. «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»)

Γλαύκη-Αστραπή Ν. Π.

ΠΟ Ελασσόνας-Αμπελωνιακός

Ηρακλής Λάρ.-Χάλκη (Γήπ. Νεάπολης Α’)

Σμόλικας-Καλοχώρι

ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ

Αύριο Δευτέρα στο Α.Κ. της Ν. Πολιτείας θα γίνουν οι προπονήσεις των Μικτών Παίδων και Νέων της ΕΠΣΛ. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν σε δύο γκρουπ για την κάθε ομάδα ως εξής:

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ - 1ο ΓΚΡΟΥΠ - ΩΡΑ 17.00

Πράππας (Ολύμπικ), Κατσαρός, Κούρτης, Νανάς, Χατζόπουλος, Παυλόπουλος (Ηρακλής Λάρ.), Αλατάς, Πανταζής, Καρακίτσιος, Κακαράντζας (Φαλανιακός),Δάκτυλας (Καλοχώρι), Κυρίτσης, Κυρίτσης, Μηνάς (ΠΟΕ), Μπατζέλας, Παπαδημητρίου (Ν. Πολιτεία), Μπαμπατζιάς, Θεοχάρης, Λουκανίκας (Αμπελόκηποι), Νταφούλης, Πούλιος, Λιόντος, Αρσένης, Γκουγκουλής (Αμπελωνιακός), Κανταρίνος, Μάντζαρης (Γόννοι), Τσούντσουρας, Ηλιούδης (Απόλλων Λάρ.), Ζιώγας (Σμόλικας), Μούσιος (Γιάννουλη), Μπλέτσας, Μητροδήμος, Τζιότζιος (Γλαύκη), Βίδρας (Δαμασιακός), Σώκος, Παπαχρήστου, Ξιώνης, Λιάρος, Καρακίτσιος (Παναγροτικός)  

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ - 2ο ΓΚΡΟΥΠ - ΩΡΑ 18.15

Χατζηκρανιώτης (Ακαδ. Τυρνάβου), Πλατσάς, Μπουροτζήκας, Μαλάκος, Κίτσιος, Ζαχαράκης (Τοξότης), Ζιάκας, Γερακίνης, Τόπης, Τσατσαράς, Πινακάς, Κορώνας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Παπαπολυμέρου, Κωφός, Κουσιάς, Χαλάτσης, Φάκας, Ματθαίος, Γκουγκουλέτσιος (Νίκη Μιχαήλ), Βαρσάμης, Πετράκης (Χαραυγή), Κάτσης, Καρκατζιάς, Κολοκυθόπουλος, Χατζηκαμαγιάννης (Προμηθέας), Ντιντής, Κόκκοβας, Κακάμης, Λιάκος, Πατέτσιος, Μπομπότης, Τάνος, Δανιλούλης (Ακαδ. Πλίτση), Κοντογιώργος, Τσουμάνης (Ιπποκράτης), Μαρουσούλης, Έξαρχος (Πέλασγιώτιδα).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ - 1ο ΓΚΡΟΥΠ - ΩΡΑ 17.00

Σταθόπουλος, Γκούμας (ΑΕΛ), Μπομπότης, Σταμάτης, Γκουνάρας, Νυχτερίδας, Δέλλας, Σταυροθεόδωρος, Γκουνάρας (Ακαδ. Πλίτση), Παπαλυκούδης (Απόλλων Λάρ.), Ντόκος, Τσουμάνης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Κυριάκης (Ν. Πολιτεία), Αρσενίδης (Νίκη Μιχαήλ), Μάνθος, Φώτης, Σταματόπουλος (Ολύμπικ), Φουρίκης (Παναγροτικός), Τζουρζουκλής, Μπάσιος, Νυχτερίδας, Πότος (Πελασγιώτιδα), Κωνσταντινίδης, Κόμης (ΠΟΕ), Κίτσας (Προμηθέας), Βουλτσίδης (Τοξότης), Παπακωνσταντίνου (Φαλανιακός).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ - 2ο ΓΚΡΟΥΠ - ΩΡΑ 18.15

Βλαχάκης, Ζήσης, Θωμάς (Ολίμπικ), Πάνου, Αγόρου (Φαλανιακός), Χύτας, Τάτσης, Μελανός (Τοξότης), Μπουζάκης, Λόζιος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Καφανέλης (Ανθούπολη), Τσαρουχάς, Δραγατσίκης (Νίκη Μιχαήλ), Σπανούλης, Συμεωνίδης, Χριπάτσιος (Προμηθέας), Χλωρός (Ν. Πολιτεία), Πίσπας, Μακρής, Αζέπης, Αθανασιάδης (Ακαδ. Πλίτση), Μπουμπουλής (Μακρυχώρι), Σουμπάσης (Αμπελόκηποι), Σουλιώτης, Γκαραβέλας (Πελασγιώτιδα), Κολοβός (ΑΕΛ).

Για κάποια διευκρίνιση ή έκτακτο κώλυμα συμμετοχής στην προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώνουν τους προπονητές της ΕΠΣΛ, στα τηλέφωνα: Γιώργος Καμάκας 6937 393085, 6989 894320 (Watc up), Γιώργος Κεραμάρης 6972 286318.

Όλοι οι παίκτες προσερχόμενοι στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass