Τέλος από τη Football League ο Πανηλειακός

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2014 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:15

 

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Football League να ματαιώσει τους δύο προσεχείς αγώνες του Πανηλειακού, ο σύλλογος του Πύργου αποχωρεί από το πρωτάθλημα! Σε ανακοίνωσή του ο μεγαλομέτοχος, Θανάσης Παπαγεωργίου, υποστηρίζει ότι η ομάδα του έχει περιέλθει σε δεινή κατάσταση καταλογίζοντας ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση, αλλά και στις διαιτησίας τις οποίες χαρακτηρίζει "καταδικαστικές".

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αποφάσισα να προχωρήσω στην απόσυρση της ομάδας από τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος. Γιατί δυστυχώς οι καταδικαστικές διαιτησίες και η γενικότερη αντιμετώπιση του Πανηλειακού, μας αφαιρούν κάθε τελευταία πιθανότητα να διεκδικήσουμε έστω και τώρα την παραμονή μας στην κατηγορία.

Είμαστε δυστυχώς στο στόχαστρο! Και στην κατάσταση αυτή που συνολικά έχει περιέλθει η ομάδα, έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και οι απατηλές υποσχέσεις που μου έδωσαν το καλοκαίρι αυτοί που ανέλαβαν να προχωρήσουν την ομάδα, χωρίς όμως να κάνουν τίποτα από αυτά που δεσμευτήκαν. Με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για ένα αδύναμο αγωνιστικό σύνολο, που δεν εμπνέει κανένα σεβασμό, ούτε μέσα στα γήπεδα, ούτε έξω από αυτά!

Και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να κάνουμε μία νέα μεγάλη ομάδα, που με την αγάπη, την συμπαράσταση και την στήριξη όλων θα φτάσει στην Α’ Εθνική κατηγορία!

Έτσι λοιπόν, προτίθεμαι την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους, να γίνει άμεσα η έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία ενός μεγάλου Πανηλειακού. Που θα χτιστεί από την αρχή και με γερά θεμέλια θα γίνει μία ομάδα – πρότυπο».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass