Στους ισχυρούς ο Ολυμπιακός

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2014 14:02 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:03
           

Το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους εναντίον της Μάλμε στην 6η αγωνιστική του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησαν με 4-2, αλλά η ισοπαλία στο Τορίνο, ανάμεσα στη Γιουβέντους και στην Ατλέτικο Μαδρίτης (0-0) δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσουν στην κορυφαία διοργάνωση.

Ετσι ο πρωταθλητής Ελλάδας με τους 9 βαθμούς στον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς στην κλήρωση για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ την προσεχή Δευτέρα στη Νιόν. Οι δύο όμιλοι («ισχυροί»-«αδύναμοι») για την κλήρωση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα βγουν σήμερα και αύριο, με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Στην κατάρτιση αυτών των δύο ομίλων δεν μετράνε οι βαθμοί που έχουν οι σύλλογοι τα πέντε τελευταία χρόνια. Ετσι στους ισχυρούς θα είναι οι 12 πρώτοι των ομίλων του Γιουρόπα και οι 4 καλύτεροι τρίτοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Στους αδύνατους θα μπουν οι 12 δεύτεροι του Γιουρόπα Λιγκ και οι 4 χειρότεροι τρίτοι. Αν περάσει ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού, αφού ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass