Αναλυτικά η επιστολή:
Κύριοι,
Σε συνέχεια εξώδικης επιστολής σας, με το περιεχόμενο της οποίας διαφωνούμε πλήρως, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένο βοηθητικό προσωπικό προς την Αναθέτουσα Αρχή δηλαδή την Super League 2, προκειμένου να διεξαχθούν οι κληρώσεις των διοργανώσεων και το προσωπικό αυτό λειτουργεί απολύτως υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη της Αναθέτουσας Αρχής.
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να οργανώσει τις κληρώσεις, τόσο με ηλεκτρονικό τρόπο, όσο και με τον παραδοσιακό τρόπο (μπαλάκια) και διαθέτει τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, ικανό να υποστηρίξει τις προδιαγραφές του έργου, έτσι όπως αυτές ορίζονται αυστηρά από την Super League 2. Είναι λοιπόν απολύτως σαφές ότι ο τρόπος, με τον οποίο θα διεξαχθεί η κλήρωση, αποφασίζεται αποκλειστικώς από την Super League 2, η οποία και μας αναθέτει την υλοποίηση του έργου.
Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε αίτημά σας σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των κληρώσεων δεν μπορεί να απευθύνεται σε εμάς αλλά στην Αναθέτουσα Αρχή, η οποία και λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις. Αυτό θεωρώ ότι έπρεπε να το γνωρίζετε, αφού και εσείς όπως και οι άλλες ομάδες μετέχετε των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και από κοινού αποφασίζετε τον τρόπο διεξαγωγής των κληρώσεων.
Οπότε, θεωρώ πως, άστοχα τουλάχιστον, απευθύνεστε σε εμάς με εξώδικη ενημέρωση ενσωματώνοντας δε και τη φράση «...με σκοπό τη χειραγώγηση της κλήρωσης». Πολλώ δε μάλλον κοινοποιείτε τις εν λόγω αιτιάσεις σας σε φορείς, με τους οποίους συνεργαζόμαστε προκαλώντας δυσφήμιση της εταιρείας μας.
Ολοκληρώνοντας, και εφόσον μετά από τα παραπάνω κατανοείτε πως απευθύνατε τις αιτιάσεις σας εκ λάθους στην εταιρεία μας, θα παρακαλούσα να μας αποστείλετε μία επιστολή, βάσει της οποίας θα αποδέχεστε το λάθος σας και η οποία θα κοινοποιείται στους ίδιους φορείς που κοινοποιήθηκε η εξώδικη ενημέρωση της 11ης Φεβρουαρίου, αλλιώς επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.