ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Ολυμπιακός Βόλου

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2014 20:37 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:02
           

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνήσει τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς με την Λαμία, ζητά η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της ζητά την άρση απορρήτου στα κινητά του διαιτητή του αγώνα και των βοηθών του, «ώστε να διαπιστώσει αν και ποιος τους τηλεφώνησε στο ημίχρονο του αγώνα και τους έδωσε εντολή να χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου».

«Χθες στη Λαμία, στον αγώνα Λαμία–Ολυμπιακού Βόλου, διαδραματίστηκε ένα ακόμη έγκλημα εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όμως αυτό που συνέβη στην Λαμία, μπορεί να σημάνει την αρχή για την αποκάλυψη όλων αυτών που ασελγούν εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Καλούμε λοιπόν τον αρμόδιο Εισαγγελέα εάν πραγματικά ενδιαφέρεται να λάμψει η αλήθεια, να κάνει άρση απορρήτου στα κινητά του διαιτητή του αγώνα κ. Κορδολαίμη και των βοηθών του, ώστε να διαπιστώσει αν και ποιος τους τηλεφώνησε στο ημίχρονο του αγώνα και τους έδωσε εντολή να χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Σημειωτέον, στις 6.30 μ.μ. (ένα τέταρτο πριν από το τέλος του Α΄ ημιχρόνου), η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά της: την προσφυγή στη δικαιοσύνη για την έκπτωση της Διοίκησης της ΕΠΟ. Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι η αλλαγή συμπεριφοράς του κ. Κορδολαίμη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός Βόλου ήταν τυχαία ή μήπως αποτελεί μία ακόμη επίδειξη ισχύος εις βάρος της ομάδας μας; Κύριοι, από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει πόλεμο απέναντι σε όλους εσάς - μαριονέτες και εντολοδόχοι - που λυμαίνεστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συνεχίζετε να αδικείτε τον Ολυμπιακός Βόλου. Κύριοι, αν δεν το καταλάβατε, τελειώσατε. Όπως τελείωσαν και ομάδες που τελούν υπό την προστασία σας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass