Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 5-0 ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ξέσπασε στη Νάουσα ο Δωτιέας

* Άδικη ήττα του Οικονόμου Τσαριτσάνης στην Κοζάνη (4-1)

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2014 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:58

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο πέτυχε χθες στη Νάουσα ο Δωτιέας Αγιάς. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής νίκησε με το ευρύ 5-0 τα Λευκάδια και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Μία νίκη που αναμένεται να σηματοδοτήσει τη βαθμολογική ανάκαμψη για την ομάδα της Αγιάς στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Τσατσαλίδης (πέτυχε χατ τρικ) και Τσιρογιάννης. Το παιχνίδι δεν αντέχει οποιαδήποτε κριτική καθώς η ανωτερότητα του Δωτιέα ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης παρά τις σημαντικές απουσίες.

Στο 10ο λεπτό ο Τσατσαλίδης με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Τσιρογιάννη άνοιξε το σκορ, στο 30’ μετά από κόρνερ του Τσιρογιάννη και την κεφαλιά-πάσα του Κοκκίνη ο Τσατσαλίδης με προβολή διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων, ενώ στο 48’ και πάλι ο Τσατσαλίδης αυτή τη φορά με πέναλτι που κέρδισε ο Κουβελάς ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3.

Στο 50’ ο Κατσίκης με πλασέ πάνω στην κίνηση ύστερα από κόρνερ του Τσιρογιάννη έγραψε το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 78’ μετά από έξοχη ατομική ενέργεια ο Κουβελάς που στο 89’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: Βόλτσης, Παπαδόπουλος Ν., Κατσούλης, Αθανασιάδης, Αργυρόπουλος, Γιώτας, Πέτκος (55’ Σαρίδης), Τάσο, Παρσόπουλος, Ασλαμπάνογλου (66’ Παπαδόπουλος Λ.), Τζελοσάνι (57’ Νεστορόπουλος).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Αντωνίου): Σταυράκης, Κόκκας, Δημολιός, Λάιος, Κοκκίνης (66’ Τσακάλι), Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κουβελάς, Τσιρογιάννης (75’ Σελήνης), Κατσίκης (70’ Περδίκης).

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Οι άδικες όπως τις χαρακτήρισαν οι άνθρωποι της Τσαριτσάνης αποβολές των Μπαλή και Καραγιάννη τη χρονική στιγμή που το σκορ ήταν 1-1 και ο Οικονόμος έδειχνε ότι είχε το σθένος να πάρει το «διπλό» στην Κοζάνη καταδίκασαν τη λαρισινή ομάδα (η οποία διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του κ. Βρέσκα) σε ήττα με 5-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4′ όταν μετά από κάθετη πάσα του Γκέγκα, ο Τσικόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως η αντίδραση του Οικονόμου ήταν άμεση καθώς στο 6′ ο Μπαλής έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Κουμπούρας προσπάθησε να πλασάρει, η μπάλα κατέληξε στον Παπαϊωάννου που σε κενή εστία έκανε το 1-1 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56’ ο Μπαλής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (τέσσερα λεπτά νωρίτερα είχε δεχθεί την πρώτη κίτρινη κάρτα) και σαν να μην έφτανε αυτό και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων στο 66′ σημειώθηκε η πιο χαρακτηριστική φάση του αγώνα. Ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι σε χέρι του Καραγιάννη και ταυτόχρονα έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Οικονόμου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καραμπατζάκης κάνοντας το 2-1.

Η εξέλιξη αυτή άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα με τους γηπεδούχους να αποκτούν σημαντικό πλεονέκτημα. Έτσι στο 80′ μετά από σέντρα του Γκέγκα, ο Κουλτσιάκης πιεζόμενος από δύο παίκτες της Κοζάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (3-1), ενώ στο 87’ ο Ταφαρλής από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα δεκάλεπτο περίπου ο Οικονόμος αγωνίζονταν με οκτώ παίκτες καθώς είχε τραυματιστεί στο κεφάλι ο Καραγκούνης και παρέμεινε εκτός παιχνιδιού μέχρι να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό αγώνα. Ο παίκτης όταν επέστρεψε η αποστολή του Οικονόμου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγιναν ράμματα.

ΚΟΖΑΝΗ: (Προβίδας): Βίδρας, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Μπίντσης, Καραμπατζάκης (88′ Ντεμιράϊ), Τσικόπουλος, Γκέγκα, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (50′ Χαματάϊ), Δρόσος (63′ Ζιγκερίδης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Παπαϊωάννου (70’ Νάνος), Σενκάι (46’ Καραγκούνης), Γκουντρουμπής (60’ Κουλτσάκης), Χάμος, Μπλατσέρι.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίκαλα – Οπούντιος Μαρτίνου   2-0

Εθνικός Φιλιππιάδας – Πυρσός Γρεβενών       2-1

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αναγ. Άρτας 1-1

Λευκάδια – Δωτιέας Αγιάς 0-5

Ρήγας Φεραίος – Πύρασος          0-0

Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης         4-1

ΑΕ Καραϊσκάκης – Βατανιακός    2-0

Έν. Απ. Παύλου – Θεσπρωτός    1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νεοκαισάρεια      17-4   23

---------------------------------------------

2. Τρίκαλα    17-4   21

3. Ρήγας Φεραίος    19-4   19

4. Αναγέννηση Αρτας        17-6   19

5. ΑΕ Καραϊσκάκης 15-7   18

6. Θεσπρωτός        15-9   18

7. Μαρτίνο    19-8   15

8. Κοζάνη     17-16  12

9. Φιλιππιάδα         10-12  12

10. Οικονόμος        14-13  10

11. Πύρασος 9-10  10

----------------------------------------------

12. Δωτιέας Αγιάς   10 -10 8

13. Βατανιακός       3-23   3

14. Μακροχώρι       4-17   3

15. Πυρσός Γρ.       4-20   1

16. Λευκάδια 6-33   0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/12, 15.00)

Εθνικός Φιλιππιάδας – Τρίκαλα

Οπούντιος Μαρτίνου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Πυρσός Γρεβενών – Λευκάδια

Αναγ. Άρτας – Ρήγας Φεραίος

Δωτιέας Αγιάς – Κοζάνη

Πύρασος – ΑΕ Καραϊσκάκης

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Μακροχώρι

Βατανιακός – Θεσπρωτός

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass