ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΕΛ ΔΙΝΕΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ(15:00)

Και οι Λαρισαίοι στην τελική ευθεία…

*Συναντήθηκαν χθες Δημήτρης Τσακμακίδης και Ζήσης Ντελόπουλος *Σήμερα ο δεύτερος πιθανότατα θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2014 10:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:54

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Τα γεγονότα… τρέχουν με ταχύτητα στην ΑΕΛ και οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες ανεξαρτήτως της κίνησης του Ζήση Ντελόπουλου για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ, συναντήθηκαν προχθές το βράδυ-μια μερίδα από αυτούς- και συζήτησαν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

Εκπροσωπούν δε όπως διευκρίνισαν  λαρισινές εταιρίες και δεν διαπραγματεύονται  ποσοστό αγοράς της La Farm, καθώς το θέλουν όλο(σ.σ.89%).

Σήμερα αναμένεται να κάνουν και νέα συνάντηση μεταξύ τους, ώστε να αξιολογήσουν  τα πράγματα όπως διαμορφώνονται και να μπούνε στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων.

*Χθες εν τω μεταξύ, συναντήθηκε ο Ζήσης Ντελόπουλος με τον εκπρόσωπο της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» (διαχειρίζεται το Ael Fc Arena) Δημήτρη Τσακμακίδη και συζήτησαν σχετικά με  το Ael Fc Arena και ώστε λύση μπορεί να υπάρξει, να επιστρέψουν εκεί οι «βυσσινί».

Ακόμη θα χειριστεί  προσωπικά το θέμα με τα 311 διαρκείας των φίλων της ΑΕΛ, που περιμένουν . Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ως γνωστόν  την παράταση παραλαβής των καρτών διαρκείας, μέχρι την 16η Δεκεμβρίου 2014, τόσο των φετινών κατόχων όσο και των κατόχων της λίστας των 311, της παλαιάς ΠΑΕ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Χθες το βράδυ ο κ.Ντελόπουλος αναμενόταν να συναντηθεί με παλαιμάχους παίκτες της ΑΕΛ για  να ζητήσει και τη δική τους αρωγή στην προσπάθεια που κάνει, ώστε  να μπορέσει η ομάδα δυνατή και ενωμένη να αφοσιωθεί  στον στόχο της ανόδου.

Επίσης, σήμερα το βράδυ πιθανότατα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και όπως ήδη είναι γνωστό θα δώσει έξτρα πριμ στους παίκτες, σε περίπτωση νίκης  επί του Αιγινιακού την Κυριακή, στο γήπεδο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης».

Μια κίνηση για να δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα πριν ακόμα ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες για τη μεταβίβαση ποσοστού των μετοχών.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα  προβλήματα και ο τεχνικός Θωμάς Γράφας θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να συνεχίσει τη μάχη της ανόδου.

Σήμερα ουσιαστικά θα καταλήξει στην ενδεκάδα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό πρόσωπο που εμφανίζουν στις προπονήσεις, παίζοντας δυνατά, πειθαρχημένα και με πάθος, κόντρα στον Αιγινιακό.

*Η διοίκηση του Αιγινιακού κατά τα άλλα  έβαλε δύο τιμές εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Πιερίας, την φετινή σεζόν, ενώ θα υπάρχουν και κάποια εισιτήρια με 5 ευρώ για ειδικές κατηγορίες.

Αναμένεται  δε ότι θα υπάρξουν αρκετοί Λαρισαίοι που θα ταξιδέψουν στο Αιγίνιο για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, που ελπίζουμε ότι από την Κυριακή θα αρχίσει την ανοδική της πορεία.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΦΩΚΙΚΟ Ο ΠΙΝΔΩΝΗΣ

Έπειτα από απόφαση των ανθρώπων της ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Θανάσης Πινδώνης, που στον αγώνα με τον Τύρναβο 2005 συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Φωκικό για την 9η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League που θα γίνει την Πέμπτη (18/12) στο Στάδιο Αλκαζάρ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass