Νικηφόρο πέρασμα για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ από τα Φάρσαλα

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2024 11:20
Αχιλλέας Φαρσάλων - ΠΑΟΛ Αβέρωφ 2-4 Αχιλλέας Φαρσάλων - ΠΑΟΛ Αβέρωφ 2-4

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 2-4 από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ για τη φάση των «32» του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.


Οι γηπεδούχοι, έχοντας να αντιμετωπίσουν σημαντικές απουσίες, είδαν τον αρχηγό τους Χρήστο Τλούπα να αποχωρεί τραυματίας από την αρχή του αγώνα. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’. Ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Μουτκανάς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε το χέρι του Σδράλη και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Μαργαριτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τον Αχιλλέα.
Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ αντέδρασε και πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Τελικά, στο 42ο λεπτό, ο Αμπατζίδης, μετά από πάσα από τα δεξιά, με πλασέ έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 61’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ποτόσογλου, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-2. Το γκολ αυτό έριξε την ψυχολογία των γηπεδούχων, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 70’, ο Αμπατζίδης, σε κόντρα επίθεση, πέτυχε το 1-3, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Μήτρος, μετά από πάσα του Αποστολάρα, διαμόρφωσε το 1-4.
Στο 85’, ο Αλεξίου, με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 2-4, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό, ο Αχιλλέας Φαρσάλων έδειξε μαχητικό πνεύμα και πάλεψε μέχρι το τέλος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Άριστος Παπαγεωργίου): Μολόχας, Ζησόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ., Λιάπης (61’ Πίσλι), Αλεξίου, Τλούπας (5’ λ.τ. Πολίτης), Μουτκανάς, Μαργαριτόπουλος Β. (64’ Πελεκούδας), Μπολούτσος (70’ Τσιτσικλής), Ζαμάνης, Κατσιάβας
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Αχιλλέας Μανάκας): Παπαϊωάννου, Σδράλης, Μπαντέλας, Στεργίου, Γκουγκουλιάς Ν. (71’ Τάχος), Γκουγκουλιάς (60’ Βασιλόπουλος), Σ., Τάτσης (74’ Αποστολάρας), Μανάκας 60’ Ποτόσογλου), Αποστόλου (46’ Μήτρος), Ζυγούρης, Αμπατζίδης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πολλά γκολ σημειώθηκαν και χθες στην φάση των «32 του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής:

1ος όμιλος
Δευκαλίων Κρανιάς - Δαμασιακός 0-5
Αίας Καλλιθέας - Οικονόμος 0-2
Τύρναβος 2005 - ΑΠΟΕΛ 0-6
ΠΟ Ελασσόνας - Σμόλικας Φαλάνης 3-1
2ος όμιλος
Κεραυνός Πλατανουλίων - Δωτιέας Αγιάς 0-3
Αετός Μακρυχωρίου - Κίσσαβος Συκουρίου 3-0
Μαρμαρίνη - Αναγέννηση Ολύμπου 2-3
Φιλοκτήτης Μ. - Γόννοι (Τρίτη 29/10, 15:15)

3ος όμιλος
Αστραπή Ν. Π. - Δήμητρα Γ. (Σήμερα, 16:00)
ΑΟ Αμπελοκήπων - Ηρακλής Λ. (Σήμερα, 16:00)
Φαλανιακός - Ανθούπολη 0-5
Λαρισαϊκός - Πελασγιώτιδα (Σήμερα, 16:00)
4ος όμιλος
Μελισσοχώρι- Απόλλων Λ. (Σήμερα, 16:00)
Αχιλλέας Φαρσάλων - ΠΑΟΛ Αβέρωφ 2-4
Αναγέννηση Δ.Αρμενίου - Μαχητής Τ. 0-1
ΑΟ Ελευθερών - ΑΟ Μαυροβουνίου 0-4

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 0
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 5
Η Ανθούπολη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας στο γήπεδο του Δασοχωρίου τον Φαλανιακό, με σκορ 5-0.
Τέσσερα γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Κατσαμάγκας (32΄, 57’, 79΄, 81΄) και ένα ο Νούσιος (33΄).
Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Στάϊκος, Μάνος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Μέκρας, Γκουντρουμπής, Δημολιός (80’ Ιγγλέζος), Πανταζής Γ., Κουρτεσιώτης (81’ Παππάς), Αλατάς, Κυρίτσης, Μπλάνας Θ. (74’ Μπλάνας Μ.), Πανταζής Η., Ντανίκας (74’ Πάνου), Κακαζούκης.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Γιάννης Τσακμακίδης): Ντιντής, Αρσενίδης, Κατσαμάγκας, Χατζησαββίδης, Χατζής, Πινακάς, Παπαγεωργίου Θ. (80’ Καμπίσιος), Μπαρούτας, Βαγενάς, Αναγνώστης, Νούσιος (46’ Γκαλίτσιος – 73’ λ.τρ. Κορτσάρι).

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ 0
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 5
Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ο Δαμασιακός κέρδισε εκτός έδρας τον Δευκαλίωνα Κρανέας με 5-0 και πέρασε στους «16» της διοργάνωσης.
Στο 40’ ο Τσάτσος έκανε το 0-1, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στο 49’ και πάλι ο Τσάτσος στο 51’ έκανε το 0-3 πετυχαίνοντας χατ – τρικ. Στο 67’ ο Λέτσιος έκανε το 0-4 και το τελικό 0-5 σημείωσε στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα του Δαμασιακού ο νεοαποκτηθέντας Θωμάς Γερεντές στο 73’.
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΡΑΝΕΑΣ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Μαστοροδήμος, Μασγάνης Θ., Κρουσταλάκης, Καραπέτσας, Τρικάλης Η., Κουτσιώρας, Αναστασόπουλος, Πλάτης, Τσιγάρας, Μασγάνης Α., Τρικάλης Λ.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Νίκος Φακίτσας): Τσιάλτας, Κανής, Φουρτούνας, Μουσιάρης, Λέτσιος, Ανδρέου, Λούτσος, Τσάτσος, Δεληχάς, Σπυρόπουλος, Γερεντές. Αλλαγές: Παπαδοπούλος, Ντούμος, Σοφός, Δαούλας.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 3
ΣΜΟΛΙΚΑΣ 1
Με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Γκαμπέτα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, ο Π.Ο.Ε. άφησε εκτός θεσμού τον περσινό φιναλίστ Σμόλικα κερδίζοντας τον με 3-1.
Δύο γκολ πέτυχε ο Γκαμπέτας στο 29΄ και 79΄, ενώ σκόραρε με αυτογκόλ ο Γκαμπέτας στο 66’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νερπιέτρι (έγινε το 2-1). Στο 41΄ο Σταμάτης είχε κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής: Τσιοφλίκη Ανδρομάχη Βοηθοί: Δεδικούσης Γρηγόριος - Νάκας Χρήστος
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Χρόνης): Γούπος, Τσούτσας (46’ Καραγκούνης - 87 Παπαϊωάννου λ.τρ.), Χαλικάς, Λυγούρας, Λαγός, Τάφα, Σταμπουλής, Κουκούλης, Σταμάτης (76’ Πούλος), Γκαραλιάκος (66’ Ναρίνογλου), Γκαμπέτας (87’ Ιωαννίδης).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρηστός Καπελιάνης): Μπαρούτας, Χριστακέας, Μπαργιώτας, Σώκος, Γκόλτσιος (83’ Χώτος), Τάφα, Μπέζας, Δραχαλίβας, Χατζηκρανιώτης, Νερπιέτρι, Φυτιλής (63’ Ζιώγας).

 

Σεμινάριο παρατηρητών για χρήση της κάμερας 

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ 

Σήμερα και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο παρατηρητών αγώνων, για χρήση της κάμερας. Στη συνέχεια οι παρατηρητές θα μεταβούν για σεμινάριο, στα γήπεδα των Αμπελοκήπων και του Βιολογικού.  Η κίνηση αυτή καταδεικνύει πως θα έχουμε χρήση καμερών κατά πάσα πιθανότητα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε αγώνες της Α΄ΕΠΣΛ, παρατηρητών που τηρούν τις προϋποθέσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass