Και εγένετο Νίκαια 2012- EXALCO

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2024 12:49

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας χάραξης της επιχειρηματικής στρατηγικής, του μάνατζμεντ, της έρευνας και άλλων σημαντικών τομέων μιας επιχείρησης και αυτό αντανακλά απόλυτα σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως την EXALCO, που επί δεκαετίες στηρίζει κοινωνικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα στον αθλητισμό σε οποιαδήποτε μορφή του.

Είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε ερασιτεχνικό, είτε σε επίπεδο ανδρών, είτε σε επίπεδο τμημάτων υποδομής.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η EXALCO δημιουργεί κοινωνική δέσμευση έναντι των τοπικών κοινωνιών με γνώμονα στο συμφέρον αυτών.
Γι’ αυτό πήρε την απόφαση να στηρίξει φέτος την ομάδα της Νίκαιας 2012 ώστε η αθλούμενη νεολαία της περιοχής να έχει μια διέξοδο και στο μπάσκετ, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στη Β ΕΣΚΑΘ, αλλά το κυριότερο έχει τμήματα υποδομών.
Η EXALCO αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι επικεντρώνεται στις δυνατότητες ένταξης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων στις δράσεις κοινωνικής ευθύνης των επιχειρήσεων.
Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της EXALCO Γιάννης Καντώνιας με τον πρόεδρο της Νίκαιας 2012 Γιώργο Γκογκολέτσιο.
Ο Γιώργος Γκογκολέτσιος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Γιάννη Καντώνια για την ευαισθησία που τον διακρίνει να στηρίζει μικρές θεωρητικά ομάδες, για την προσπάθεια που κάνουν να επιβιώσουν αγωνιστικά εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών πόρων.
«Με αυτή τη χορηγία σώζεις μια ομάδα και δίνεις ευκαιρία να αθληθούν πολλά νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην «Ελευθερία» .
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass