Διαφοροποιείται το τοπίο σε κορυφή και «ουρά»

* ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ «DE-TOX» - Α’ ΕΠΣΛ * ΤΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ * ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 3ης ΦΑΣΗΣ * ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2024 12:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ανακάτεψε την... τράπουλα τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα, διαμορφώνοντας ένα νέο τοπίο. Από τη μία πλευρά το «έμμεσο» ρεπό του ΠΟ Ελασσόνας σε συνάρτηση με την ήττα της Δήμητρας Γιάννουλης στο Μαυροβούνι και από τη άλλη η νίκη του Ηρακλή Λάρισας στο ντέρμπι με τον Κίσσαβο Συκουρίου, δημιούργησαν συνωστισμό στις πρώτες θέσεις, με την ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιαύκα να ευνοείται στην τετραπλή ισοβαθμία και να περνά στην πρώτη θέση.


Αλλαγή σκηνικού σημειώθηκε και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα μετά την πρώτη νίκη του μέχρι πρότινος ουραγού ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο οποίος αναρριχήθηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας.
Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, προϊδεάζουν ότι η συνέχεια της φετινής διοργάνωσης αναμένεται συναρπαστική και απρόβλεπτη.
Η 5η αγωνιστική μπορεί να επέφερε πολλές αλλαγές, ωστόσο ήταν η πιο φτωχή μέχρι τώρα σε γκολ. Συγκεκριμένα σημειώθηκαν 18 τέρματα, ενώ το ρεκόρ με 27 διατηρεί η προηγούμενη, δηλαδή η 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Δύο πέναλτι καταλογίστηκαν τα οποία μετατράπηκαν σε γκολ, ενώ τρεις ποδοσφαιριστές αυτή τη φορά ήταν οι άτακτοι και αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα (ο ένας στον πάγκο ως αναπληρωματικός).
Στα αξιοσημείωτα της 5ης αγωνιστικής το εξαιρετικό ντεμπούτο του Δραχαλίβα στον Σμόλικα (μεταπήδησε από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ), ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και φόρτωσε με κόκκινη κάρτα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Τέλος ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ δεν πέτυχε μόνο την πρώτη του νίκη, αλλά και τα δύο πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Σε ό,τι αφορά στον πίνακα των σκόρερ ο Καρέλας της Δήμητρας Γιάννουλης (που επανήλθε μετά την τιμωρία του σκοράροντας) βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση με 7 γκολ, ενώ στη 2η θέση με ένα γκολ λιγότερο αναρριχήθηκε ο Παναγιώτου του Αετού Μακρυχωρίου.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ μετά από πέντε αγωνιστικές:
7 ΓΚΟΛ: Καρέλας (Δήμητρα Γιάνν.)
6 ΓΚΟΛ: Παναγιώτου (Μακρυχώρι)
4 ΓΚΟΛ: Χριστώνης (Δήμητρα Γιάνν.), Παρασκευούδης (Ηρακλής Λάρ.), Πασσιάς (Απόλλων Λάρ.).
3 ΓΚΟΛ: Κουκούλης (ΠΟ Ελασσόνας), Μούτσα Μπλέντι (Συκούριο), Τσιάκος (Γόννοι) Ματούλας, (Οικονόμος), Φουρίκης (Ηρακλής Λάρ.), Καρατζούκου (Μαυροβούνι)
2 ΓΚΟΛ: Σταμάτης, Γκαραλιάκος (ΠΟ Ελασσόνας), Κρικώνης, Καραγιάννης (Συκούριο), Ματέο (Ηρακλής Λάρ.), Αθανασιάδης (Απόλλων Λάρ.), Νερπιέτρι (Σμόλικας), Καραμούλας (Οικονόμος), Σάρα (Φαλανιακός), Νικόλι (Μελισσοχώρι), Δεληχάς (Δαμασιακός)
1 ΓΚΟΛ: Καραγκούνης, Σταμπουλής, Οσμάνι, Παπαϊωάννου (ΠΟ Ελασσόνας), Ι. Δάσσιος, Χατζηλιόντας (Δήμητρα Γιάνν.), Τριανταφύλλου (Συκούριο), Χατζηκρανιώτης, Δραχαλίβας, Ζιώγας, Αλατάς (Σμόλικας), Ιγγλέζος (Ηρακλής Λάρ.), Κυριάκος, Χονδροδήμος, Φουκαλάς, Χαλάτσης, Κολέτσι, Γκουντίκας (Δωτιέας Αγιάς), Ελέζι, Σούμπαση, Πέππας (Μακρυχώρι), Λέτσιος, Τσάτσος, Φακίτσας, Τσιάλτας Θ. (Δαμασιακός), Μπούμπουλης, Κυρίτσης, Σερίφης, Κωστούλας (Γόννοι), Κακαζούκης, Πανταζής Ηλ., (Φαλανιακός), Γκαντούνας Ηλ., Γκαντούνας Ν., Αυλογιάρης (Οικονόμος), Πράπας, Μπαντζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Κυριακίδης, Μπέτσης (Μαυροβούνι), Κατσικάρης, Μουμίν (Μελισσοχώρι), Αποστόλου, Μήτρου (ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Με τα παιχνίδια της 3ης φάσης των Ομίλων συνεχίζεται το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου το Κύπελλο ΕΠΣΛ (η 3η φάση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 29 του μηνός με μία αναμέτρηση). Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι παρατηρητές αγώνων που ορίστηκαν:
ΣΗΜΕΡΑ 16:00
Τύρναβος-ΑΠ Ελασσόνας: Βουλγαρούλης
Μακρυχώρι-Συκούριο: Σιδερόπουλος
Καλλιθέα-Οικονόμος (γήπ. Ολυμπιάδος)
ΑΥΡΙΟ 16:00
ΠΟ Ελασσόνας-Σμόλικας: Θεοδωρόπουλος
Μαρμαρίνη-Αναγ. Ολύμπου: Ράτσικας
Δευκαλίων-Δαμασιακός: Παπαευθυμίου
Φαλανιακός-Ανθούπολη (γήπ. Δασοχωρίου): Κοτούμπας
ΑΟ Ελευθερών-Μαυροβούνι: Μερτζανίδης
Αχιλλέας Φ.-ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Τσιανάκας
Πλατανούλια-Δωτιέας Αγιάς
Αρμένιο-Τερψιθέα
ΠΕΜΠΤΗ 24/10, 16:00
Λαρισαϊκός-Πελασγιώτιδα (γήπ. Βιολογικού): Πάσχος Ι.Δ.
Αμπελόκηποι-Ηρακλής Λάρ.: Καραφέρης
Αστραπή ΝΠ-Δήμητρα Γιάνν.: Πατσιούρας
Μελισσοχώρι-Απόλλων Λάρ.: Πάσχος Γ.Δ.
ΤΡΙΤΗ 29/10, 15:15
Φιλοκτήτης-Γόννοι (γήπ. Ανάβρας)
ΑΛΛΖΕΙ Η ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ ανακοινώνεται ότι το προσεχές Σάββατο 26 Οκτωβρίου η ώρα έναρξης των αγώνων μεταφέρεται από τις 16:30 στις 16:00, ενώ από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου (λόγω και της αλλαγής της χειμερινής ώρας) οι αγώνες θα αρχίζουν στις 15:00.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
Στα... θρανία θα βρεθούν αυτήν την εβδομάδα οι παρατηρητές αγώνων της ΕΠΣΛ προκειμένου να διδαχθούν τον τρόπο χρήσης της κάμερας για την κάλυψη των τοπικών αγώνων. Όπως είναι γνωστό η ΕΠΣΛ αγόρασε τέσσερις κάμερες για την κάλυψη των αγώνων της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ και όχι μόνο, τη χρήση των οποίων θα αναλάβουν οι παρατηρητές αγώνων. Το πρώτο ραντεβού δόθηκε για σήμερα (εάν δεν υπάρξει απρόβλεπτη αναβολή).

ΕΚΠΝΕΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ 25/10
Από τη γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας, υπενθυμίζεται προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι η προθεσμία για τη μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού εκπνέει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024. Καλούνται είτε τα σωματεία είτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταγραφή, επανεγγραφή, δανεισμό ή πρώτη εγγραφή ενηλίκου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την άνωθεν καταληκτική ημερομηνία και ώρα 15.00 στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ (Αδριανού 12).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass