Επιτυχιών συνέχεια θέλει η ΑΕΛ

Με ανεβασμένο ηθικό θα αντιμετωπίσει αύριο τη Νίκη Βόλου

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2024 12:40

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και ανεβασμένο ηθικό η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει αύριο και ώρα 16:30 τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, στον Α’ όμιλο της Super League 2.


Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν ιδανικά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και είναι αποφασισμένοι να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Το ευχάριστο είναι ότι παρά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ παραμένουν προσγειωμένοι, γνωρίζοντας πολύ καλά πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και κάθε παιχνίδι το βλέπουν ξεχωριστά.
Η αυριανή αναμέτρηση είναι όπως όλες οι άλλες και το έργο θα είναι δύσκολο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει και εκείνος να πάρει θετικό αποτέλεσμα, για να ικανοποιήσει τον κόσμο του, που θα βρεθεί στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
Για τους φιλάθλους τους που δε θα βρεθούν στο γήπεδο λόγω της απαγορευμένης μετακίνησης θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι θέλουν να δώσουν μεγάλη χαρά και να δείξουν πως φέτος θα είναι η χρονιά τους.
Σε τέσσερις αγωνιστικές, λοιπόν, η λαρισινή ομάδα έχει το απόλυτο και θα επιδιώξει να κάνει το πέμπτο της βήμα, στον δρόμο που οδηγεί στη Super League 1, που είναι και ο φετινός στόχος.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχουν προβλήματα και ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ένα θεσσαλικό ντέρμπι, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Και όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αναμένεται πως στο αρχικό σχήμα θα είναι όπως και στην αναμέτρηση με τον ΠΟΤ Ηρακλή.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Περντρέου, στην άμυνα και από δεξιά προς τα αριστερά οι Τριμμάτης, Στάμου, Βαφέας και Κοσσονού, στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ οι Οικονόμου και Μπαριέντος, και πιο μπροστά οι Μούργος, Κώστας Παπαγεωργίου και Μωραΐτης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πασάς.
Πάντως, δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις, καθώς επανέρχονται ο Στίνα που ήταν στην Εθνική της χώρας του και ο Τάσος Κρητικός, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

 

«ΣΕΦΤΕ» ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
Ιδανικότερο ντεμπούτο στον πάγκο του Διαγόρα δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Απόστολος Τερζής. Ο πρώην προπονητής του Άρη οδήγησε τους Ρόδιους σε νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ Β’ στην Ευκαρπία, για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Διαγόρας, που δεν είχε πετύχει ούτε γκολ μετά τα τέσσερα πρώτα ματς, κατάφερε να σκοράρει δις στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα, στο τελευταίο 20λεπτο. Αρχικά, με πέναλτι του Βασίλη Τσιαντούλα (75’) οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και με τον Τομάς Ολιβέρι κατάφεραν να «κλέψουν» εν τέλει τους τρεις βαθμούς. Κι αυτό καθώς στο 87’ ο Χόρχε Καμπέθας είχε ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα, προσωρινά, για τους «ασπρόμαυρους». Οι οποίοι είδαν το φετινό τους αήττητο να σπάει, όπως και το σερί των δύο νικών που είχαν.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχει ως εξής:
ΠΑΣ Γιάννινα - Καμπανιακός     2-1
ΠΑΟΚ Β’ - Διαγόρας Ρόδου     1-2
ΣΗΜΕΡΑ
15:00, ΠΟΤ Ηρακλής - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
15:00, Μακεδονικός - Καβάλα
ΑΥΡΙΟ
16:30, Νίκη Βόλου - ΑΕΛ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΕΛ    12 - 4 αγ.
2. ΠΑΣ Γιάννινα     10
3. ΠΑΟΚ Β’     8
4. Μακεδονικός     7 - 4 αγ.
5. Καμπανιακός     6
6. Διαγόρας Ρόδου     5
7. Καβάλα     3 - 4 αγ.
8. Νίκη Βόλου     3 - 4 αγ.
9. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου     2 - 4 αγ.
10. ΠΟΤ Ηρακλής     2 - 4 αγ.

 

ΣΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ
Πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 11:30 π.μ. την αντίστοιχη του Διαγόρα Ρόδου, στο δημοτικό γήπεδο του Αρμενίου.
Διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δημεράς, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Μιλτιάδη Μπουρονίκο και Βάιο Κυριάκη από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης (ΕΠΣ Καρδίτσας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass