Η Μίλαν ανανέωσε τη συμφωνία με την «Emirates» έναντι 100 εκ ευρώ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2014 23:19 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:46

 

Μίλαν επέκτεινε τη συμφωνία χορηγίας με την αεροπορική εταιρεία «Emirates» για άλλα πέντε χρόνια, η οποία αποτελεί μεγάλη οικονομική ενίσχυση για το σύλλογο του Μιλάνου που τα τελευταία χρόνια έχει υποχρεωθεί να πουλήσει τους κορυφαίους παίκτες του. Η διευθύντρια της Μίλαν Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, ανακοινώνοντας τη νέα συμφωνία σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της «Emirates» Τιμ Κλαρκ, δεν αποκάλυψε τα οικονομικά στοιχεία της νέας συμφωνίας, αλλά έγινε ευρέως γνωστό από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι θα βάλει στο ταμείο της 100 εκατομμύρια ευρώ.

«Είμαστε ένας μοναδικός σύλλογος και διαθέτουμε ένα σημαντικό διεθνές εμπορικό σήμα», δήλωσε η διευθύντρια της Μίλαν, κόρη του προέδρου του συλλόγου και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σίγουρα αυτή η συμφωνία θα μας δώσει μια χείρα βοηθείας στην μεταγραφική αγορά. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε γρήγορα και πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ».

Πριν από δύο χρόνια, η επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου, δεν μπορούσαν πλέον να ανταγωνιστούν με την οικονομική ισχύ των συλλόγων από την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Έτσι αποφασίστηκε να μπει μια τάξη στα οικονομικά του συλλόγου και πουλήθηκαν παίκτες, όπως οι Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Αλεσάντρο Νέστα και Τζενάρο Γκατούζο με αποτέλεσμα πέρυσι η ομάδα να τερματίσει στην 8η θέση του Καμπιονάτο.

Η Μπερλουσκόνι αποκάλυψε επίσης, ότι στόχος του συλλόγου, είναι η κατασκευή ενός νέου γηπέδου για την ομάδα, το οποίο θα αντικαταστήσει το... γερασμένο Σαν Σίρο το οποίο μοιράζεται με την συμπολίτισσά της Ίντερ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass