ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Καρεμπέ: «Ο Ρονάλντο θα κερδίσει»

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2014 22:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:46
           

Την εκτίμηση πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι ο νικητής της "Χρυσής Μπάλας" για το 2014, εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο σύμβουλος Στρατηγικής επί διεθνών θεμάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παραμένει εξέχουσα ποδοσφαιρική προσωπικότητα παγκοσμίως και δεν είναι τυχαίο πως κλήθηκε να σχολιάσει στο επίσημο site της FIFA αμέσως μετά την ανακοίνωση της τελικής τριάδας. Τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς θα διεκδικήσουν ο Μανουέλ Νόιερ (ο μόνος τερματοφύλακας που έχει πάρει το βραβείο ήταν ο Λεβ Γιασίν το 1963) και οι... συνήθεις ύποπτοι, νικητές τα τελευταία έξι χρόνια, Ρονάλντο και Μέσι.

«Ποιος θα νικήσει; Είναι δύσκολο να πούμε. Ο Νόιερ πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία, οι άλλοι δύο παίζουν στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα και κερδίζουν συνεχώς το βραβείο από το 2008. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέλυσε όλα τα ρεκόρ στα στατιστικά και έβαλε απίθανα γκολ. Κι ο Μέσι το ίδιο, αλλά θεωρώ πως θα κερδίσει ο Ρονάλντο. Στην περσινή σεζόν ήταν ασταμάτητος, αλλά παραμένει σε φοβερή κατάσταση, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Ο Μέσι είχε βέβαια τον τραυματισμό που τον άφησε λίγο πίσω» είπε ο Καρεμπέ.

 



   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass