Η Αστραπή Νέας Πολιτείας νικήτρια στο ντέρμπι

ΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ 2-0

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2024 11:45

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ καθώς επικράτησε με 2-0 της αξιόμαχης Προοδευτικής Βερδικούσιας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.


Σε μια αναμέτρηση που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά παρόλο αυτά το ενδιαφέρον παρέμεινε ζωηρό μέχρι το τέλος.
Μετά από ένα στείρο α’ μέρος, οι «πορτοκαλί» βρήκαν δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη με τους Καλτσά (52’) και Κόκκορα (56’), κλειδώνοντας έτσι τη νίκη.
Η Αστραπή τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Βλησαρούλης (70’) και η Προοδευτική με εννέα μιας και είδαν την κόκκινη κάρτα οι Γκαραβέλης (70’) και Μπακλαβάς Θεμ. (85’).
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Μπρισίμης): Τσιάρας Θ., Καραμάνης, Σταθάκος, Κατσιάνος, Νικολακούλης, Βλησαρούλης, Καλτσάς (63’ Κούρτι), Τσιάρας Γ. (46’ Χουλιαρόπουλος), Κόκκορας (76’ Τσιάρας Θ.), Ριζούλης (89’ Καλογιάννης), Αρχοντής (63’ Παπαχρήστου).
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Συνάπαλος Αλ. (84’ Μιχαλές Ν/Χ), Στατήρης (57’ Δημήρης), Κουζιώνης, Μπακλαβάς Ευθ., Θάνος, Καρκατσέλας, Συνάπαλος Μ., Πανταζής Αστ. (84’ Τέλιος Ευθ.), Οικονόμου Ν/Αθ., 57’ Γκαραβέλης), Οικονόμου Ν/Γ (57’ Τέλιος Φ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass