Με το δεξί η Ακαδημία Ολύμπικ

* ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ-12 ΚΑΙ Κ-14 ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2024 12:45
Κ-14 Κ-14

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η χρονιά για τους μικρούς της Πρότυπης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ολύμπικ στα πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14 της ΕΠΣΛ.


Συγκεκριμένα στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος Κ-14 το Ολύμπικ επικράτησε στο Βιολογικό του Λαρισαϊκού με το ευρύ 9-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Καραγιάννης 2, Φλώρος 2, Αντωνιάδης, Πουρτσίδης, Παναγιωτίδης, Φιλιππόπουλος και Παπαδάκος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Ολύμπικ εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία του Λαρισαϊκού και ιδιαίτερα προς τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Γάτο που πρόσφερε νερά, φρούτα και χυμούς στα παιδιά.
ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΚ (Λ. Γαλάνης-Σ. Κουτσάκης): Γεροκώστας, Μπασδέκης, Τσιαπλές, Ζηνούλης, Αντωνιάδης, Παπαδάκος, Κυριακάκης, Καραγιάννης, Πουρτσίδης, Ντάσιος, Φλώρος (Κουκούδας, Παναγιωτίδης, Κασίδης, Παυλόπουλος, Ζέρβας, Φιλιππόπουλος, Κολώνας, Δούνης, Κορομπίλιας).
***
Στο πρωτάθλημα της Κ-12 και στον 2ο Όμιλο η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ νίκησε εκτός έδρας το Μπαράζ/Πηνειός με 2-1. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Χατζησυμεών και Αρετόπουλος.
ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΚ (Αντ. Κωνσταντίνου): Ζηνούλης, Κασσάρος, Γρηγορίου, Χατζησυμεών, Νάκας, Κροϊτόρου, Αρετόπουλος, Λίτσιος, Παπαγεωργίου (Φαρασλής, Σκουτέλης, Τσολάκης)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass