Πρώτη και καλύτερη με 4 στα 4 η Εθνική

* Νίκησε χθες την Ιρλανδία με 2-0

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2024 8:26

Η Εθνική έπαιξε όσο χρειαζόταν για να νικήσει 2-0 την Ιρλανδία

στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πετύχει την 4η διαδοχική νίκη της στο Nations League. Ο Τάσος Μπακασέτας στο 48’ και ο Πέτρος Μάνταλος στις καθυστερήσεις (90’+2’) πέτυχαν τα γκολ για την ελληνική ομάδα, η οποία χρειάζεται πλέον μία ισοπαλία εναντίον της Αγγλίας (14/11) για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Β’ Ομίλου στη δεύτερη κατηγορία του Nations League.
*Ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι οπαδοί της Ελλάδας σήκωσαν και δύο πανό για να τιμήσουν τον παίκτη της Εθνικής μας που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
ΕΛΛΑΔΑ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης (82’ Μάνταλος), Τζόλης (82’ Τσιμίκας), Μπακασέτας (72’ Ζαφείρης), Μασούρας (65’ Πέλκας), Παυλίδης (71’ Δουβίκας).
ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Χέιμιρ Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Μπρέιντι, Σκέιλς, Κόλινς, Ο’ Σει (82’ ΜακΑτίρ), Κάλεν, Νάιτ (74’ Μολούμπι), Σμόντικς (74’ Τζόνστον), Πάροτ, Φέργκιουσον (57’ Τέιλορ), Ογκμπένε (57’ Εμποσέλε).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass