Λιλιπούτειοι άσοι... εν δράσει

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2024 11:00

K-16 Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη για την Ολύμπικ

Επί των Ατρομήτων με 2-1

Νικηφόρα πρεμιέρα για την Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ, η οποία σε αναμέτρηση για τον 3ο Όμιλο του Πρωταθλήματος Κ-16 επικράτησε των Ατρομήτων με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Σαγρή, ενώ στο 25’ ο Ντανούσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 79’ ο Καμπιτάκης.
OI ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ (Τ. Ζιάκας): Μέλιος, Παπαδημητρίου, Θεοχάρης, Επισκόπου, Σαμαράς, Τσακμάκης, Καμπιτάκης, Σακελλαρίου, Γκατζιάς, Καγκελάρης, Στεργίου (Κολλάτος, Μιχαλακόπουλος).
ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΚ (Αντ. Κωνσταντίνου-Ανδρ. Τσιρβούλης): Τσίντζιρας, Παπαγεωργίου, Κουτές, Μπουτζέτης, Αβραμούλης, Αλβανός, Αδαμόπουλος, Τζιότζιος, Σαγρής, Στούμπος, Ντανούσι (Κουρδής, Φύκας, Χατζηλιάδης, Κορονάτσε, Ντόντος).

 

K-14 Εδραίωσαν τη νίκη στην επανάληψη

Με σκορ 4-0 οι Ατρόμητοι επιβλήθηκαν της Ακαδημίας Τυρνάβου

Στην επανάληψη εδραίωσαν τη νίκη τους οι Ατρόμητοι απέναντι στην Ακαδημία Τυρνάβου, της οποίας επικράτησαν με 4-0 στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-14.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπάλια (1-0), αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Πριν, λοιπόν, την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους η Ακαδημία Τυρνάβου έχασε πέναλτι με τον Σινάνι, ενώ είχε δοκάρι με τον Μπελτέ.
Στην επανάληψη, χάρη στα γκολ των Γκοντικούλη, Τογκαλίδη και Στέφου, οι Ατρόμητοι σφράγισαν τη νίκη με 4-0.
ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ (Θ. Ζιάγκας): Εσερμπέτης, Φαρμάκας, Κόντης, Χατζής Ελ., Μάνθος, Μπάλιας, Λούγκος, Καψάλης, Τογκαλίδης, Νινίκας, Γκοντικούλης (Στέφος, Κακαβίτσης, Ντανταλής, Χατζής Χαρ., Κωστόπουλος, Ντούμος, Χατζημπάρμπας, Καραβάκας).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Γ. Τζαφέρης): Τέλιος, Βαρσάμης, Κοντοβασίλης, Μαλάκος Ρ., Σινάνι, Σαλτζίδης, Θάνος, Μαλάκος Β., Μπελτές, Λάτσης, Βλιτσάκης (Φερφέλης Β., Φερφέλης Ηλ., Όστι).

 

K-14 Κέρδισε το ντέρμπι της πρεμιέρας

Η Δήμητρα Γιάννουλης επιβλήθηκε του Απόλλωνα Λάρισας με 2-1

Η Δήμητρα Γιάννουλης αναδείχτηκε νικήτρια στο ντέρμπι της πρεμιέρας του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-14, καθώς επιβλήθηκε του Απόλλωνα Λάρισας στο βοηθητικό της Γιάννουλης με 2-1.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα ασφαλείας στο α’ ημίχρονο, με τον Εμμανουήλ να ανοίγει το σκορ στο 20’, ενώ στο 27’ ο Χριστοδούλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Απόλλωνας αντέδρασε στην επανάληψη και μείωσε σε 2-1 στο 61’ με τον Τσενάι, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ι. Μπαμπάλης): Αγγελακόπουλος, Μπέμπος Τ., Μπέμπος Αθ., Χριστοδούλου, Ματράκης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Τσιρογιάννης, Δαουλάρης, Μαλαβιέζος, Μπαζούκης (Σταθάς, Καρασούλας, Προβίδας, Βαλάρης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Ξύτσας): Δημητρίου, Κωνσταντάκης, Λειβαδιώτης, Μπαρλαγιάννης, Νάκας, Ψάρρας, Πολυγένης, Τσενάι, Μπισίλκας, Τσιούγκος, Κωνσταντάκος (Μπαράκος, Τσικούρας, Τάσιος, Κοπελιάς, Ανδρέου, Νάτσικας, Τσικρίκας).

 

 

K-16 «Διπλό» για την ΑΕΛ (2)

Νίκησε τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 1-0

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η σεζόν για την ΑΕΛ (2), η οποία στην πρεμιέρα του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-16 επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 1-0.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 61’ ο Κορκόβυλος με ωραίο ψηλοκρεμαστό έξω από τη μεγάλη περιοχή.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Κ. Παπακωστούλης): Χασιώτης, Ρούκο, Ιωαννίδης, Λαδόπουλος, Παπαστεργίου, Τζήμας, Πλιούτσας, Μητσικώστας, Παναγιωτίδης, Γκογκολέτσιος, Παπανάτσιος (Μιχαλούλης, Αναγνωστόπουλος, Καρανάσιος).
ΑΕΛ (2) (Κ. Γούλας): Ιωαννίδης, Χαραμής, Κυρίτσης Β., Ευαγγέλου, Κασκάνης, Γκίτσης, Κυρίτσης Αθ., Μαγκάρας, Κορκόβυλος, Μπεντάι, Γκέκας (Ψαρογιώργος, Λάμαρης, Πολύζος, Πατσής, Παπακωνσταντίνου).

 

K-12 Κυριάρχησε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Επιβλήθηκε με 4-1 των Ατρομήτων

Στην πρεμιέρα του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-12, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ επικράτησε των Ατρομήτων (3) με 4-1 και ξεκίνησε ιδανικά τις φετινές του υποχρεώσεις.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Πατσιουράκος, Τσαπράζης, Γιωτόπουλος και Κωσταρέλος, ενώ για τους ηττημένους μείωσε σε 4-1 ο Αντωνίου.

 

K-12 Με το δεξί ξεκίνησε η Δήμητρα Γιάννουλης

Νίκησε με 4-0 τον Σμόλικα Φαλάνης

Στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-12, η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε στην έδρα της του Σμόλικα Φαλάνης με 4-0.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ρουκάς 2, Ζήδρος και Βαλάρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass