«Μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΕ Ν. ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2024 10:45

Του Αρη Γκουτρουμάνη
Ήταν το δεύτερο εκτός έδρα ντέρμπι για τον πρωτοπόρο της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, ΠΟ Ελασσόνας (προηγήθηκε η νίκη με 2-1 επί του Σμόλικα), ο οποίος πέρασε αλώβητος και από τη Νεάπολη, καταγράφοντας μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Νίκου Χρόνη, αν και έπαιζε για ένα σχεδόν ημίχρονο με παίκτη λιγότερο επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Λάρισας και πλέον ετοιμάζεται για το τρίτο κατά σειρά ντέρμπι κορυφής αυτή τη φορά εντός έδρας με τον Κίσσαβο Συκουρίου την προσεχή Κυριακή (16:30).

«Είμαστε μια νέα ομάδα και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχουν νεαρά παιδιά στο ρόστερ με φιλοδοξίες και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί» επισήμανε ο Νίκος Χρόνης και πρόσθεσε:
«Διανύουμε μία πολύ δύσκολη από αγωνιστικής πλευράς περίοδο γιατί έχουμε τρία ντέρμπι στη σειρά. Καταφέραμε να κερδίσουμε τα δύο πρώτα εκτός έδρας με Σμόλικα Φαλάνης και Ηρακλή Λάρισας και έχουμε μπροστά μας το εντός έδρας ματς με τον Κίσσαβο Συκουρίου.
Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας, στην έδρα ενός εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του και η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Σίγουρα δεν έχει κριθεί κάτι γιατί έχουμε άλλες 27 αγωνιστικές, αλλά η νίκη αυτή μας γέμισε με ενθουσιασμό. Μέχρι εκεί, γιατί μας περιμένει ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής με τον Κίσσαβο Συκουρίου. Μια έμπειρη ομάδα που ενισχύθηκε πάρα πολύ κατά τη μεταγραφική περίοδο και η οποία παραμένει αήττητη.
Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όπως κάνουμε πάντα και θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα, να στηρίξει τα νέα παιδιά και μεις θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου» κατέληξε ο τεχνικός του ΠΟ Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass