Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναβαθμίζεται το τουρνουά στη μνήμη του Δημήτρη Ζδράγκα

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 12:32

Αναβαθμίζεται το τουρνουά που διοργανώνει ο Πελασγός στη μνήμη του Γιώργου Ζδράγκα με στόχο να γίνει διεθνές γεγονός μόλις το επιτρέψουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αλκαζάρ.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Πελασγού Ηλίας Καφφές κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου του παλαιού πρωταθλητή του συλλόγου Γιώργου Ζδράγκα και του πατέρα του Δημήτρη, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.
Ο Γιώργος Ζδράγκας υπήρξε ένας αθλητής παγκοσμίου εμβέλειας, έφυγε τόσο άδικα, πρόωρα και αναπάντεχα από κοντά μας στα δεκαοκτώ του χρόνια, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την οικογένεια του «Πελασγός Α.Σ. Λάρισας», στους κόλπους της οποίας γαλουχήθηκε αθλητικά.
Υπήρξε αθλητής των 400 μ. και είχε κατακτήσει την έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ-18 το 2001 στο Ντέμπρετσεν, σε ηλικία μόλις 16 χρονών. Έναν χρόνο αργότερα έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο.
Εντός της Ελλάδας σε όσους αγώνες έδωσε στα 300 και τα 400 μ., πάντα ήτανε νικητής, έχοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 300 μ., αφού ακόμη κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ.
Ο Πελασγός που διοργανώνει κάθε χρόνο στη μνήμη του μια αθλητική συνάντηση για όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες θέλει το ερχόμενο να έχει διεθνή χαρακτήρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass