Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 9:23

Στον Α.Ο. Ναρθακίου ο Γιώργος Κομισόπουλος

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο Α.Ο. Ναρθακίου, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τον Γιώργο Κομισόπουλο.


Ο Κομισόπουλος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αμυντικός μέσος και έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Βαμβακούς, τον Αμπελωνιακό και τον Αχιλλέα Φαρσάλων επί σειρά ετών και μέχρι πρότινος ανήκε στη Θύελλα Βασιλί.
Πρόκειται για μια προσθήκη ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, που αναμένεται να βοηθήσει με τις παραστάσεις του το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου στην προσπάθεια του φετινού Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας.ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Επίσης, ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Σωτήρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία στην Α’ ΕΠΣΝΛ και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων και έχει φορέσει και τη φανέλα της Ερμιονίδας στη Γ’ εθνική κατηγορία.
*Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τους δύο παίκτες στην ομάδα του Α.Ο. Ναρθακίου και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες.

 

Φιλική αναμέτρηση της Μικτής Κ-16 ΕΠΣΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ

Καλούνται από τον ενωσιακό προπονητή Νίκο Φώλλα οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες τα έτη 2009-2010, να βρίσκονται στο γήπεδο Μελισσοχωρίου σήμερα, στις 15:00, για φιλικό της Μικτής Κ-16 με τους Ατρόμητους/Θύελλα:
Τσανούκας, Τζάρτας, Αναγνώστου (ΑΕΛ Κ-17), Μπόλης, Κοψαχείλης (Ερασ. ΑΕΛ), Παπαδήμας, Γκάγκας, Ζντούπης, Τρουβάς (Ηρακλής Λάρ.), Μιχάλης, Μιχαλόπουλος, Γδούπας (Απόλλων Λάρ.), Μπακόπουλος, Μπαλαμώτης (Νίκη Μιχαήλ), Καλογιάννης, Γκανάβας, Σακελαρίου, Τσιρογιάννης (Δήμητρα Γιάνν.), Πίτσης (Σμόλικας) Στούμπος, Τσίντζιρας (Ακαδ. Ολύμπικ), Χονδροδήμος, Κακαλιάγκας (Δωτιέας Αγιάς), Τζημαγιώργης (Αμπελόκηποι), Μπουντόπουλος (Αστραπή Ν.Π.),Τσατσελάρι (Αστέρια Τυρνάβου).

 

Σεμινάριο για τον μαραθώνιο, το τρέξιμο, την εργοσπιρομετρία

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει μια ισχυρή συνεργασία στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αθλητών, αθλητριών και πολιτών της ευρύτερης περιοχής, με τη συνδιοργάνωση μιας σειράς αθλητικών ημερίδων.
Αύριο Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο του ετήσιου Πανελληνίου Συνεδρίου Ημέρες Πνευμονολογίας, της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, ημερίδα με θέμα το τρέξιμο, τον μαραθώνιο δρόμο και τις υπεραποστάσεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης στο κτίριο «Βιόπολις» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Καλεσμένοι ομιλητές της ημερίδας είναι οι:
Γεώργιος Αφορδακός – «Κάθε χιλιόμετρο μια μνήμη: Ιστορίες από τον δρόμο».
Παντελής Καμπαξής – «Πέρα από τα όρια: Επιτυγχάνοντας το αδύνατο, βήμα – βήμα».
Ιωάννης Πανταζόπουλος – «Η ανατομία ενός Μαραθωνίου: Κατανοώντας το κόστος της υπερβολικής άσκησης».
Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, από τις 18.30 μέχρι τις 20.00, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο εργοσπιρομετρίας, όπου θα γίνει παρουσίαση περιστατικών από τον Βασίλειο Σταύρου και την Αφροδίτη Μπούτου και στη συνέχεια θα γίνει σπιρομέτρηση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων, σχεδιασμός προγράμματος άσκησης από τα δεδομένα της εργοσπιρομετρίας.
Η είσοδος στην ημερίδα είναι δωρεάν.

 

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει ως απαράδεκτη τοποθέτηση του προέδρου της Κ.Ο.Ε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΦΩΝΤΑ ΧΗΤΑ

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΣΑΤ καταγγέλλει τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, για απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον δημοσιογράφο μέλος του ΠΣΑΤ, Φώντα Χήτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ έχει ως εξής:
«Η διοίκηση του ΠΣΑΤ καταγγέλλει ως απαράδεκτη την τοποθέτηση του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου, κατά του δημοσιογράφου και μέλους του ΠΣΑΤ, Φώντα Χήτα, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε. Και ζητά την ανάκλησή της.
Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ με ομόφωνη απόφασή του συμπαρίσταται στον συνάδελφο, ο οποίος επί 40 έτη υπηρέτησε την Κ.Ο.Ε. με συνέπεια και εντιμότητα, ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προβολή και ανάπτυξη των αθλημάτων υγρού στίβου. Να σημειωθεί ότι ο Φώντας είναι από τα πιο ενεργά και δημιουργικά μέλη του ΠΣΑΤ και επί σειρά ετών έχει διατελέσει στέλεχος του προεδρείου του Συνδέσμου, α’ αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας».

 

Ο Παυλίδης με αξία 25 εκατ. ευρώ είναι ο 3ος πιο ακριβός παίκτης στην Μπενφίκα

ΚΑΙ 13ος ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

O Βαγγέλης Παυλίδης, πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt, με αξία 25 εκατ. ευρώ -μπροστά από τους Τσιμίκα (22 εκατ. ευρώ), Μαυροπάνο (20), Ιωαννίδη (18) και Κωνσταντέλια (17)- είναι ο 13ος ακριβότερος παίκτης στην πορτογαλική Liga, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έγινε χθες (από το transfermarkt).
Στην κορυφή βρίσκεται ο Σουηδός επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Βίκτορ Γκιοκέρες με 70 εκατ. ευρώ, μπροστά από τον Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο/45 εκατ. ευρώ) και τον Γκονσάλο Ινάσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας/45 εκατ. ευρώ).
Να σημειωθεί ότι ο Παυλίδης είναι ο τρίτος πιο ακριβός παίκτης στην Μπενφίκα, θέση που μοιράζεται με τον Ανατόλι Τρουμπίν, πίσω από τους Αντόνιο Σίλβα (40 εκατ. ευρώ) και Ορκούν Κοκτσού (28 εκατ. ευρώ).

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως ακολούθως:

04:00    COSMOTE SPORT 7 HD    NBA TV 2024-25    Μπάσκετ
05:00    COSMOTE SPORT 4 HD    Μινεσότα Λινξ-Κονέκτικατ Σαν    WNBA 2024
14:00    Novasports 6HD    WTA 1000 2024    Κίνα
15:00    COSMOTE SPORT 1 HD    Καβάλα-Αστέρας Aktor    Κύπελλο Ελλάδας 2024-25
15:30    COSMOTE SPORT 6 HD    ATP Masters 1000 2024    Σαγκάη
19:00    Novasports Start    Κλουζ-Βαλένθια    Eurocup 2024-25
20:00    Novasports 4HD    Χάποελ Ιερουσαλήμ-Αμβούργο    Eurocup 2024-25
20:00    Novasports Prime    Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ    Eurocup 2024-25
20:15    ΕΡΤ3    Μαρούσι-Νορκόπινγκ Ντόλφινς    FIBA Europe Cup 2024-25
21:00    Novasports 5HD    Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια    Euroleague
21:00    COSMOTE SPORT 4 HD    Ράστα Βέχτα-Προμηθέας    FIBA Basketball Champions League

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass