Αποφασισμένη για νέα νίκη η ΑΕΛ

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (15:00)

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2024 11:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με στόχο να προσθέσει μια ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό της, η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης Α’ ΔΑΚ με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.


Οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη μετά την Καβάλα (2-1) και τον Διαγόρα Ρόδου (3-0).
Αναμφισβήτητα η λαρισινή ομάδα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να επικρατήσει του αντιπάλου της, αλλά χρειάζεται οι παίκτες της να αγωνιστούν σοβαρά και πειθαρχημένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αποδεικνύοντας στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά τους.
Τόσο από αγωνιστικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και μετά τη χθεσινή προπόνηση και οι 21 παίκτες που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης είναι οι: Σουλούκος, Περντρέου, Βενετικίδης, Βαφέας, Στάμου, Ηλιάδης, Γιόχανσον, Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Κοσσονού, Παναγιωτίδης, Μπαριέντος, Κ. Παπαγεωργίου, Στίνα, Ακόστα, Σγουρός, Κρητικός, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Φατάι.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Άγγελος Οικονόμου, οι ανέτοιμοι Θανάσης Παπαγεωργίου, Κυριάκος Γιαξής, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε, ενώ για αγωνιστικούς λόγους oι Μιχάλης Πίτσικος, Κωνσταντίνος Γκρόζος, Θανάσης Γιανναράκης, Δημήτρης Δημηνίκος, Βαγγέλης Γραββάνης και ο Λούκα Αντράντα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από 01/01/2025.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 36χρονος ρέφερι Θανάσης Μπουτσίκος από την Ένωση Μακεδονίας, που είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΑΠΘ και εργάζεται ως personal trainer, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης Α’ ΔΑΚ. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Χολάνης και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, επίσης της Ένωσης Μακεδονίας, 4ος ο Γιάννης Τομαράς (Θράκης) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Κωτούλας από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., o οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00 στο Δ.Α.Κ. Κατερίνης, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΠΑΟΚ Β’
Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 (μετά από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς) πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Β’, που επικράτησε στην Ευκαρπία -ως τυπικά γηπεδούχος- του Μακεδονικού με 2-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου. Οι «πράσινοι», που είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία στα πρώτα παιχνίδια τους, προηγήθηκαν στο 20’ με τον Χερίδη, αλλά ο Ουρτάδο ισοφάρισε στο 44’ και ο Κωττάς στο 72’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον «δικέφαλο του Βορρά».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΧΘΕΣ
ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός 2-1
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-ΑΕΛ
15:00 ΠΟΤ Ηρακλής-Καβάλα
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Νίκη Βόλου
ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
15:00 Διαγόρας Ρόδου-Καμπανιακός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 2 αγώνες)
1. ΑΕΛ 6
2. ΠΑΣ Γιάννινα 6
3. ΠΑΟΚ Β’ 5-3 αγ.
4. Μακεδονικός 4-3 αγ.
5. Καμπανιακός 3
6. ΠΟΤ Ηρακλής 1
7. Καβάλα 1
8. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1
9. Νίκη Βόλου 1
10. Διαγόρας Ρόδου 1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)
Μακεδονικός-ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής
Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Διαγόρας Ρόδου
Καβάλα-Νίκη Βόλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass