ΑΕΛ

Πάνω απ’ όλα οι τρεις βαθμοί

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 12:51

Του Σωτ. Κέλλα
Σε νέο περιβάλλον την εβδομάδα που διανύουμε ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στην Κατερίνη με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του A’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.


Η λαρισινή ομάδα προπονείται στο γήπεδο Αλκαζάρ και οι είναι όλοι εντυπωσιασμένοι με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος, παρά το γεγονός ότι το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας δεν είναι σε πλήρη λειτουργία. Γίνεται προσπάθεια από την Επιτροπή Διοίκησης να εξυπηρετηθεί η ΑΕΛ μέχρι τέλη Νοεμβρίου που ζήτησε να κάνει προπονήσεις.
Στο μεταξύ, ο Βοσνιάδης σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο και ειδικά στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος αυτό που ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να βάζει το άγχος στους αντιπάλους της.
Ζήτησε να παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα, ενώ, παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι μέχρι να βρεθεί σε πλήρη φόρμα.
Τέλος, επισημαίνει ότι αυτήν τη στιγμή πρέπει να πηγαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην ασχολούνται με τους αντιπάλους τους.
Επίσης, και στον αυριανό αγώνα δε θα παίξουν ο Γιόχανσον με τον Οικονόμου, παρότι προπονήθηκαν κανονικά, λόγω του φόβου μην πάθουν υποτροπή στους τραυματισμούς τους.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σχήμα όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Συγκεκριμένα, στο δεξί μπακ παίζουν στις προπονήσεις εναλλάξ ο Τριμμάτης με τον Θανάση Παπαγεωργίου, ενώ στην κορυφή της ο Πασάς ή ο Μωραΐτης, ενώ ποιος θα παίξει πίσω από τον επιθετικό στην τακτική 4-2-3-1 που εφαρμόζει ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης γίνονται πολλές δοκιμές.
Ανάλογα με τον αντίπαλο θα υπάρχουν αλλαγές και αρκετές φαίνονται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Κατερίνη.

 

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Την πρώτη της νίκη ψάχνει κι η ιστορική Νίκη Βόλου, που, όμως, έχει δύσκολο έργο, καθώς κοντράρεται στους «Ζωσιμάδες» με τον συμπρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου εντυπωσιάζει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, και δίκαια συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο.
Στην Ευκαρπία, ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ Β’ αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό, με τις δύο ομάδες να παραμένουν μεν αήττητες, με πρόβλημα αποτελεσματικότητας δε. ΠΟΤ Ηρακλής και Καβάλα παίζουν στη Χαλάστρα, αναζητώντας την πρώτη νίκη στη σεζόν. Στη Ρόδο, τέλος, ο τοπικός Διαγόρας περιμένει τον Καμπανιακό, με τους νησιώτες να αγνοούν, ακόμη, τη χαρά του γκολ και τον σύλλογο από τη Χαλάστρα να θέλει να κάνει… σεφτέ εκτός έδρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16:00, Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’ - Μακεδονικός (monobala.gr)
 ΑΥΡΙΟ
15:00, Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ
15:00, Καμπανιακού, ΠΟΤ Ηρακλής - Καβάλα (ΣΚΑΪ)
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00, Ζωσιμάδων, ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Βόλου
ΔΕΥΤΕΡΑ
15:00, Ρόδου, Διαγόρας - Καμπανιακός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2024/25 (κανονική διάρκεια)
1. ΑΕΛ     5-1     6
2. ΠΑΣ Γιάννινα     3-1     6
3. Μακεδονικός     1-0     4
4. Καμπανιακός     2-1     3
5. ΠΑΟΚ Β΄     1-1     2
6. ΠΟΤ Ηρακλής     1-2     1
7. Καβάλα     1-2     1
8. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου     0-1     1
9. Νίκη Βόλου     1-3     1
10. Διαγόρας Ρ.    0-3     1

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ΠΟΤ Ηρακλή άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος πειθαρχικής δίωξης Νικόλαος Μαργαρίτης για την ανακοίνωση της ΠΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι κυανόλευκοι κινδυνεύουν με σοβαρό πρόστιμο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο αναπληρωτής υπεύθυνος Πειθαρχικής Δίωξης Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι στις 28/9/2024 προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις (ανακοίνωση σε site της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής). Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass