ΝΟΛ-Exalco: Και τώρα Πρωτάθλημα

* Εκτός έδρας η πρεμιέρα με τον Εθνικό * Ικανοποίηση από χορηγούς και διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2024 12:01

Τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών έκλεισε χθες η ομάδα του ΝΟΛ-Exalco, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών.

Αυτήν τη φορά με αντίπαλο τη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, που θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία, αλλά σε διαφορετικό Όμιλο.
Ο τεχνικός Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε στα τρία φιλικά που έγιναν προχθές και χθες (προπονητικού χαρακτήρα) όλους τους παίκτες που είχε στα διάθεσή του και έχει βγάλει πολλά συμπεράσματα.
Η λαρισινή ομάδα θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Εθνικό (έγινε αλλαγή έδρας μετά από αίτημα της λαρισινής ομάδας) στις 12 Οκτωβρίου και μετά από εννέα φιλικούς αγώνες επιπέδου Α1 εθνικής κατηγορίας σίγουρα υπάρχει ασφαλής αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.
Πριν από τα τρία φιλικά με τον Ν.Ε. Πατρών δόθηκαν ανάλογες αναμετρήσεις με τον Ν.Ο. Πατρών και το Παλαιό Φάληρο.
Οι αγώνες αυτοί με ομάδες επιπέδου Α1 εθνικής κατηγορίας με τις οποίες αγωνίζεται φέτος ο ΝΟΛ-Exalco έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες να ανταγωνιστούν με αντιπάλους ίδιας κατηγορίας και να δούνε τη νέα πραγματικότητα που υπάρχει γι’ αυτούς.
Σίγουρα άλλο να παίζεις Α1 Εθνική και άλλο Α2.
Τέλος, ικανοποίηση επικρατεί τόσο για τους χορηγούς όσο και για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτήν τη στιγμή επιχειρηματίες δείχνουν να στηρίζουν την προσπάθεια του ΝΟΛ-Exalco (θα υπάρξει ειδική εκδήλωση για τους χορηγούς), αλλά πολύς είναι και ο κόσμος που θέλει να δει πόλο υψηλού επιπέδου και αγοράζει εισιτήριο διαρκείας (ξεκινάνε από 50 ευρώ για δεκαπέντε αγώνες!).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass