Το ενδιαφέρον πλέον στο πρωτάθλημα

ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ (15:00)

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2024 12:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΛ επικεντρώνει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου και έχει από την αρχή ως μοναδικό στόχο την επιστροφή της στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.


Οι «βυσσινί» αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τον θεσμό του Κυπέλλου και το τελικό 0-1 με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, σύμφωνα με τη γενική εικόνα της ομάδας, αναμφίβολα τους αδικεί, καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ και να οδηγηθεί το ματς τουλάχιστον στην παράταση.
Πάντως, οι φίλαθλοι αναγνώρισαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και το χειροκρότημα στο τέλος της αναμέτρησης έδειξε πως φέτος ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και θα τη βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για να υλοποιήσει τους υψηλούς της στόχους.
Όπως αρκετές φορές έχουμε τονίσει, η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχόμενη και να υπάρχει υπομονή, διότι εκτός από τις καλές ενδεχομένως να έρθουν και άσχημες στιγμές και εκεί χρειάζεται ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων.
Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να δείχνουν κάθε φορά την πρέπουσα σοβαρότητα και να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Η νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Καβάλα με 2-1 κατέδειξε πως η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που έχει παίκτες με μεγάλη θέληση και ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης, μπορεί να βρίσκει λύσεις από τον πάγκο, υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές.
Αύριο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί και πάλι στο AEL FC ARENA, αυτή τη φορά κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (15:00).
Παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι η λαρισινή ομάδα θεωρείται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει, όμως και το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ρόδου έχει ένα αξιόλογο σύνολο και δεν θα έρθει για βόλτα στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα. Από αγωνιστικής πλευράς, σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης θα συγκροτήσει την αποστολή, για την αυριανή δύσκολη αναμέτρηση.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με το ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΟΤ Ηρακλής, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Super League 2. Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΟΤ Ηρακλής ΣΚΑΪ
ΑΥΡΙΟ
15:00, ΑΕΛ-Διαγόρας Ρόδου
15:00, Μακεδονικός-Καμπανιακός
15:00, Καβάλα-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
ΔΕΥΤΕΡΑ (30/9)
15:00, Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΛ    3
2. Καμπανιακός    3
3. ΠΑΣ Γιάννινα    3
4. ΠΑΟΚ Β’    1
5. ΠΟΤ Ηρακλής    1
6. Διαγόρας Ρόδου    1
7. Μακεδονικός    1
8. Καβάλα    0
9. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου    0
10. Νίκη Βόλου    0

 

karydopoulos.jpg

Στο AEL FC ARENA βρέθηκε ο Χρήστος Καρυδόπουλος

ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Στο AEL FC ARENA βρέθηκε προχθές ο Χρήστος Καρυδόπουλος και παρακολούθησε παρέα με τον Νίκο Κορομπίλια από την Ακαδημία Olympic τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Καρυδόπουλος ήταν γυμναστής στην ΑΕΛ με τον Γκουτσίδη το 2021 και 2 χρόνια στη Νίκη Βόλου με τον Ελευθερόπουλο. Τώρα είναι γυμναστής στην Εθνική Ανδρών με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπου πρώτος γυμναστής είναι ο Δημήτρης Δανιηλίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass