Διασυλλογικοί ποδηλατικοί αγώνες στον Δήμο Τεμπών

ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 14-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2024 12:45

Με ρεκόρ συμμετοχών και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί ποδηλατικοί αγώνες «Ανάβαση Σπηλιάς» και «Αγώνας δρόμου Αντοχής» το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου στη Σπηλιά και σε Κυψελοχώρι - Συκούριο του Δήμου Τεμπών.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τεμπών.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 180 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία της ατομικής χρονομέτρησης και 160 στην κατηγορία της αντοχής.
Οι αθλήτριες και οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και εντυπωσιάστηκαν από το όμορφο τοπίο της Σπηλιάς και τη φύση του Κυψελοχωρίου και του Συκουρίου.
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, στην «Ανάβαση Σπηλιάς» οι αθλητές αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων, Εφήβων, Νέων Γυναικών και Ανδρών και Ανδρών Masters με αφετηρία το Κυψελοχώρι και το Συκούριο (πλατεία Κάσσαρα) και τερματισμό την πλατεία της Σπηλιάς.
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον «Δρόμο Αντοχής» οι αθλητές αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των Νεανίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών και Masters Γυναικών, σε κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό το Κυψελοχώρι.
Στους ποδηλατικούς αγώνες της Κυριακής, το σήμα της εκκίνησης έδωσε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης.
Μετάλλια στους νικητές των αγωνισμάτων απένειμε ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, οι εκπρόσωποι των Ποδηλατικών Συλλόγων από την υπόλοιπη Ελλάδα, εκπρόσωποι του Π.Γ.Σ. Λάρισας και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Σπηλιάς κ. Νίκος Σελήνης.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Για μία ακόμη φορά θέλω να ευχαριστώ τον πρόεδρο του Π.Γ.Σ. Λάρισας κ. Σάββα Τσοπούρογλου, που επέλεξε την περιοχή μας για τη διοργάνωση των αγώνων και συγκεκριμένα στα χωριά Σπηλιά, Κυψελοχώρι και Συκούριο.
Καλοσωρίζω όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες και σας ευχαριστώ που ήρθατε στον φιλόξενο τόπο μας για να λάβετε μέρος στους διασυλλογικούς ποδηλατικούς αγώνες. Εύχομαι από καρδιάς καλή διαδρομή και καλό τερματισμό, να είστε γεροί να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε στο απαιτητικό άθλημα της ποδηλασίας. Να απολαύσετε την διαδρομή και το ωραίο τοπίο της περιοχή μας. Θα χαρούμε πολύ να σας ξαναδούμε σε μία επόμενη διοργάνωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass