Ο Κώστας Βελιτζέλος άμεσος συνεργάτης

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΕΡΓΩΝΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2024 11:15

Άμεσος συνεργάτης στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ θα είναι τελικά ο Κώστας Βελιτζέλος, αφού ο Αλέξανδρος Βεργώνης που ήταν πρώτη επιλογή αποφάσισε να μείνει στον Πανσερραϊκό ως συνεργάτης του νέου Ισπανού τεχνικού Χουάν Φερνάντο, που πήρε τη θέση του Λαρισαίου και πρώην τεχνικού της ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό με 2-2.


Ο Βελιτζέλος ξεκίνησε την καριέρα στην προπονητική το 2006 ως ο άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη στο Θερμαϊκό Θέρμης και μέχρι το 2016 ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ.
Εργάστηκε μαζί του εκτός από τη Θέρμη, στον Εορδαϊκό, την Αναγέννηση Επανομής, τη Νίκη Βόλου, την ΑΕΛ και στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Κώστας Βελιτζέλος μετά από σχεδόν δέκα χρόνια κοινής πορείας με τον Βοσνιάδη αποφάσισε να ξεκινήσει ανεξάρτητη προπονητική καριέρα, όντας κάτοχος και του διπλώματος UEFAPro, αλλά οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν στη Λάρισα.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας γεννήθηκε στις 27/04/1972 στο Βισμπάντεν της Γερμανίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς έχει εργαστεί σε υψηλό επίπεδο. Πέρυσι ήταν στον Άρη Πετρούπολης ως πρώτος προπονητής, στον Διαγόρα Ρόδου τη σεζόν 2022-2023, ενώ τη σεζόν 2019-2020 κατέκτησε το πρωτάθλημα ως προπονητής της Ρόδου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Σε επίπεδο Super league 2 έχει καθίσει 48 φορές σε πάγκους ομάδων, ενώ στην Γ’ Εθνικής έχει βρεθεί 78 φορές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass