Ορίστηκε ο αγώνας ΑΕΛ-Καβάλα

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2024 13:15

Πρεμιέρα θα έχουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου για το

Πρωτάθλημα της Super League 2, περιόδου 2024-2025. Η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος έχει ορίσει για την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 μ., την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Καβάλα, στο Ael Fc Arena, παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» θέλουν να ξεκινήσουν με νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2, όπως ανακοινώθηκε, έχει ως ακολούθως:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
17:00, Καμπανιακός-Νίκη Βόλου
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
12:00, ΑΕΛ-Καβάλα
17:00, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-ΠΑΣ Γιάννινα
17:00, ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:00, Διαγόρας Ρόδου-ΜακεδονικόςΒ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
17:00, Παναχαϊκή-ΑΕΚ Β’
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
15:00, Χανιά-Καλαμάτα
17:00, Ηλιούπολη-Αιγάλεω
17:00, Παναργειακός-Κηφισιά
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
17:30, Αστέρας Τρίπολης Β’-ΠανιώνιοςΚΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, και ώρα 14:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στην οποία θα συμμετάσχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League. Οι ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στην κλήρωση είναι οι Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Καλλιθέα, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός και οι 14 σύλλογοι που προκρίθηκαν από την 3η φάση της διοργάνωση. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο από την 5η φάση (29-31/10, 03-05/12), από την οποία οι αγώνες θα είναι διπλοί μέχρι και την ημιτελική φάση.
Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΛ είναι οι: Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Καλλιθέα, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, Κηφισιά, Καμπανιακός, Πανιώνιος, Διαγόρας Ρόδου, Αιγάλεω, Ζάκυνθος, Απόλλων Κρύας Βρύσης, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναργειακός, Εθνικός, Νέα Ιωνία, Παναχαϊκή (Αιγέας Πλωμαρίου ή Απόλλων Ευπαλίου-Καβάλα).ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ
Ένας παίκτης της ΑΕΛ είδε την κόκκινη κάρτα και τρεις την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νέας Ευακαρπίας, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Κόκκινη κάρτα είδε ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης (δεύτερη κίτρινη) και θα χάσει τον εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα για την πρεμιέρα της Super League 2, ενώ κίτρινη κάρτα είδαν ο Γιάννης Πασάς, ο Αντώνης Τριμμάτης και ο Κεχίντε Φατάι,
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και ο τεχνικός της ΑΕΛ θα αξιολογήσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που έχουν προβλήματα τραυματισμών, ώστε να έχει περισσότερες λύσεις στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα.
* Εν τω μεταξύ, αύριο και ώρα 14:15 ο προπονητής της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Super League 2.
ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην εύρεση τηλεοπτικής στέγης για τη φετινή σεζόν είναι η Super League 2, με το Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας να οδεύει προς τον ΣΚΑΪ, κάτι που θα αποφασιστεί οριστικά αύριο.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass