Το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την απόφαση των διαιτητών για οριστική διακοπή του αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2014 20:01 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:39
           

Με σημερινή απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε τη απόφαση των διαιτητών της αναμέτρησης Άρης-ΠΑΟΚ (2η αγωνιστική, 18/10) για οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς και την απόφαση του Μονομελούς Δικαιουδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ. Αυτό σημαίνει πως, είτε ο αγώνας Άρης-ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί από το σημείο της διακοπής, είτε θα επαναληφθεί, κάτι για το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως η διοργανώτρια Αρχή.

Με κόσμο θα υποδεχτεί την ΑΕΚ ο Άρης στις 6 Δεκεμβρίου (9η αγωνιστική), καθώς έχει εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών (με Κολοσσό Ρόδου/7η αγωνιστική και ΑΕ Νέας Κηφισιάς/5η αγωνιστική), μετά τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου να μειώσει τις δύο από τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με τις οποίες είχε τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ σε μία. Συγκεκριμένα, εκτός των δύο αγωνιστικών για πρόκληση επεισοδίων (το ΑΣΕΑΔ σήμερα μείωσε την ποινή σε 1 αγωνιστική), στην ΚΑΕ Άρης είχε επιβληθεί μία ακόμη αγωνιστική (σύνολο 3 από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ) για «ρίψη αντικειμένων επικινδύνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών κλπ. εντός του αγωνιστικού χώρου».

Το κείμενο της διπλής απόφασης του ΑΣΕΑΔ έχει ως εξής: «Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 95/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται εν μέρει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρ. 50/24-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Μειώνει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) των δύο (2) αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα ως άνω Κ.Α.Ε. κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 α του οικείου Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, για το παράπτωμα της πρόκλησης επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, σε μια (1) αγωνιστική. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα.

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 96/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Ακυρώνει την υπ’ αρ. 51/29-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του ΕΣΑΚΕ. Δικάζει επί της από 18-10-2014 ενστάσεως της προσφεύγουσας. Δέχεται αυτήν. Ακυρώνει την απόφαση των διαιτητών να προβούν στην οριστική διακοπή του αγώνα καλαθοσφαίρισης του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας Ανδρών που διεξήχθη στις 18-10-2014, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον, μεταξύ της ομάδας της ως άνω ΚΑΕ και αυτής της «ΚΑΕ ΠΑΟΚ». Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass