Ο Νίκος Αβραμούλης στον Ολυμπιακό

ΠΕΡΑΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2024 12:36

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην καριέρα του ο ταλαντούχος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Νίκος Αβραμούλης, ο οποίος μετά την ΑΕΛ συνεχίζει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, που όπως έγραψε και πριν λίγες ημέρες η «Ε», ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στη δύναμή του.


Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που είχε εντυπωσιακή παρουσία με την ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ και έγινε επαγγελματίας στους «βυσσινί», πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
Τον υποδέχθηκαν όπως αναφέρουν πληροφορίες ο αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι και του ευχήθηκαν να δουλέψει σκληρά και να προωθηθεί τα επόμενα χρόνια στην πρώτη ομάδα.
O Νίκος Αβραμούλης γεννήθηκε στις 6/8/2008. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και έπειτα αγωνίστηκε δύο χρονιές στην ακαδημία Olympic. Από πέρυσι εντάχθηκε στην ακαδημία Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ και ήταν αρχηγός της ομάδας που έφτασε στον ημιτελικό της SL K15. Φέτος αγωνίστηκε με την Κ17 που έφτασε στον ημιτελικό της SL K17. Έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα Προ-παίδων Κ16, σε αγώνες διεθνούς τουρνουά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass