Αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΛ

ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ (20.00) ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2024 12:18

Του Σωτ. Κέλλα
Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΛ θα γίνουν αύριο στο Ael Fc Arena στις 20.00, όπου

η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Κηφισιάς, η οποία υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν από τη μεγάλη κατηγορία.
Δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους (άνοδο) θα δούνε τον βαθμό ετοιμότητας ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που είναι το Κύπελλο Ελλάδας. Η ΑΕΛ θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν τον εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου με τη Θύελλα Κατσικά.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης στο δυνατό αυτό παιχνίδι αναμένεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας μετά τη λήξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας.
Σίγουρα έχει πολλές λύσεις και πολλούς παίκτες στη διάθεσή του, αλλά θα πρέπει ο ίδιος να αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Και το παιχνίδι αυτό προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα.
Με αφορμή την παρουσία του κυπελλούχου παίκτη της ΑΕΛ (2007) Στέφανου Κοτσόλη (τεχνικός διευθυντής της Α.Ε. Κηφισίας) στο γήπεδο, η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε την απόφασή της να τον τιμήσει πριν την έναρξη του αγώνα για την προσφορά του στην ομάδα κατά τη χρονική περίοδο 2005-09 (έκανε 100 συμμετοχές).
Το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2005, κατά την εντός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Ουγγαρίας (2-1), αντικαθιστώντας στο 75’ τον Αντώνη Νικοπολίδη. Συνολικά με τη γαλανόλευκη φανέλα αγωνίστηκε 5 φορές, όλες σε φιλικά και συγκεκριμένα τέσσερις (2005-2008) ως παίκτης της ΑΕΛ και μία τελευταία (2011) κατά τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό.
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
Τα δύο από τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΠΑΕ ΑΕΛ επέλεξαν τα νούμερα που θα φέρουν στην πλάτη τους με τη «βυσσινί» φανέλα για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Ο Σουηδός δεξιός μπακ Ματίας Γιόχανσον επέλεξε το «13» και ο Κυριάκος Γιαξής πήρε το «18».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass