Μαζί στις Κυκλάδες Βρούτσης - Γκουντούρα

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2024 11:15

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη στην ξιφασκία Λαρισαία Δώρα Γκουντούρα (2024) και την Ολυμπιονίκη στο μπάσκετ Αναστασία Κωστάκη (2004).


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, μεταξύ πολλών συναντήσεων κι επαφών που πραγματοποιεί ο Υπουργός, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μυκόνου όπου συνάντησε τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Βερώνη, αντιδημάρχους και θεσμικούς φορείς, σε μια εποικοδημητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα του νησιού και το σχέδιο ανάπτυξης του Αθλητισμού σε αυτό. Στη συνέχεια ο κ. Βρούτσης, πάντα συνοδευόμενος από την 5η Ολυμπιονίκη στην ξιφασκία και την Αναστασία Κωστάκη, μετέβη στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού.
Ο ίδιος σε ανάρτησή του ανέφερε: Οι εμβληματικές μεταρρυθμίσεις μας στον Αθλητισμό και τα μελλοντικά βήματα ήταν στο επίκεντρο της ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνάντησης με τα αθλητικά σωματεία της Μυκόνου, στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Μεράς! Μαζί μας η Ολυμπιονίκης μας Δώρα Γκουντούρα και η Ολυμπιονίκης μας Αναστασία Κωστάκη. Τις ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία και τις εμπνευσμένες ομιλίες τους προς τον αθλητικό κόσμο του νησιού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass