Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ΑΕΛ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2024 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στην Πτολεμαΐδα, όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές, μετά και την πτώση της θερμοκρασίας.


Ο τεχνικός των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να περάσει αυτά που θέλει στους παίκτες του και ήδη μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς, με τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Φυσικά, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγούνε συμπεράσματα, όμως το βέβαιο είναι πως όταν ολοκληρωθεί η προετοιμασία, η ομάδα αναμένεται πως θα παρουσιαστεί σοβαρή και δυνατή στις υποχρεώσεις της τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος όσο και στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Εκεί όπου η ΑΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί για την πολυπόθητη άνοδο και με τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν, η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και ο προπονητής θα έχει πολλές επιλογές κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, θα δοθεί και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, εκεί όπου θα φανούν οι όποιες αδυναμίες υφίστανται και στον κ. Δερμιτζάκη θα δοθεί η δυνατότητα να διορθώσει πράγματα που εκείνος θα κρίνει πως χρειάζεται να αλλάξουν προς το καλύτερο.
Το ευχάριστο μέχρι τώρα είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν με επαγγελματική νοοτροπία το πρόγραμμα και γνωρίζουν πολύ καλά πως με δουλειά και υπομονή θα έρθουν οι αναμενόμενες επιτυχίες.
Οι ίδιοι το πιστεύουν πάρα πολύ πως φέτος θα είναι η χρονιά της ΑΕΛ και το τονίζουν συνεχώς στις δηλώσεις τους, αν και είναι συγκρατημένοι διότι μόνο με τα λόγια δεν έρχονται οι επιτυχίες.
Θα χρειαστεί να γίνουν και πολλές προσωπικές θυσίες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς η λαρισινή ομάδα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλό της. Όλες οι ομάδες πρέπει να αντιμετωπίζονται με την πρέπουσα σοβαρότητα και οι παίκτες της ΑΕΛ οφείλουν να συνειδητοποιήσουν πως καθρέπτης της αξίας του καθενός είναι ο αγωνιστικός χώρος και εκεί αυτός που θα είναι ο καλύτερος, θα πάρει και το εισιτήριο της ανόδου.
Οι «βυσσινί» λοιπόν είναι προετοιμασμένοι από κάθε άποψη να δώσουν τη μάχη της ανόδου και με τη βοήθεια των φιλάθλων ελπίζουν πως θα τα καταφέρουν.
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β’
Γνωστή έγινε η ώρα της σέντρας της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’, ομάδα του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Είναι τo τρίτο συνολικά φιλικό παιχνίδι και το πρώτο στα πλαίσια της προετοιμασίας της στην Πτολεμαΐδα, που δίνει το Σάββατο (24/08) η ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’. Η ώρα έναρξης του φιλικού αγώνα, που θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» είναι στις 18:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass