Σήμερα αγωνίζεται στη Λοζάνη ο Καραλής, αύριο ο Τεντόγλου

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2024 10:20

Στη Λοζάνη συνεχίζεται η αγωνιστική δράση του στίβου με το μίτινγκ της σειράς Diamond League, που διεξάγεται στην ελβετική πόλη.

Σήμερα Τετάρτη (21/8) θα γίνει εκτός σταδίου (σε πλατεία της πόλης) το επί κοντώ, με τη συμμετοχή του «χάλκινου» Ολυμπιονίκη του Παρισιού, Εμμανουήλ Καραλή, αλλά και του απόλυτου σταρ του αγωνίσματος, του Σουηδού Μόντο Ντουπλάντις. Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο «ασημένιος» στο Παρίσι Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), ο Ερνεστ Τζον Ομπιένα από τις Φιλιππίνες, ο Κέρτις Μάρσαλ από την Αυστραλία, αλλά και ο πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί.
Αύριο σειρά παίρνουν τα αγωνίσματα εντός σταδίου, με τον Μίλτο Τεντόγλου να αναζητά ακόμη μία νίκη στο μήκος. Ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης θα τεθεί αντιμέτωπος με τους αθλητές που κατέκτησαν τα άλλα δύο μετάλλια στο Παρίσι, δηλαδή τον Τζαμαϊκάνο Γουέιν Πίνοκ και τον Ιταλό Ματία Φουρλάνι, ενώ θα αγωνιστούν επίσης ακόμη δύο Τζαμαϊκανοί, ο Τατζέι Γκέιλ και ο Κάρεϊ ΜακΛάουντ, καθώς και ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass