Ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων στον Αρη

*ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2024 10:35

Ο Άρης θα κληθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών όπως ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ. Ο λόγος της τιμωρίας είναι πως οπαδός του έριξε στον αγωνιστικό χώρο κάθισμα στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.


Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Άρη είναι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League, το Σαββατοκύριακο 31/08-01/09.
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης μετά την τιμωρία που επέβαλλε η ΔΕΑΒ για τη συμπεριφορά ενός φίλου των «κίτρινων» παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Οι Θεσσαλονικείς, ξεκαθάρισαν πως θα είναι σκληροί απέναντι στον συγκεκριμένο οπαδό, αλλά και σε αντίστοιχα περιστατικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Δυστυχώς ένας ανόητος φίλαθλος ήταν αρκετός για να επισκιάσει την καθ’ όλα άψογη και υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο Περιστέρι. Εξαιτίας αυτού του ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδό μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ Άρης θα πράξει τα δέοντα για να εντοπιστεί και να του απαγορευτεί η δια βίου είσοδος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass