Αρχισε η σκληρή δουλειά στην Πτολεμαΐδα για την ΑΕΛ

*ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2024 12:00

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πραγματοποιεί από προχθές η ΑΕΛ και η σκληρή δουλειά που περιμένει τους παίκτες στην Πτολεμαΐδα, φάνηκε από χθες το πρωί. Μετά την πρώτη μέρα προσαρμογής που ήταν η προχθεσινή, σε ένα απόγευμα με πάθος και δύναμη υπό καταρρακτώδη βροχή, από χθες άρχισαν τα βάσανα, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις.Το προπονητικό επιτελείο έχει καταρτίσει το πλάνο όπου η ομάδα εκτός από τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης θα δουλέψει αρκετά στο τακτικό κομμάτι.


Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης ζητούσε από τους παίκτες του να κινούνται γρήγορα με ή και χωρίς την μπάλα και ταυτόχρονα να έχουν ακρίβεια στις πάσες και σωστά τελειώματα. Ήταν δε αρκετές φορές ικανοποιημένος από αυτό που έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο που έδινε τα εύσημα σε όλους, ενώ ζητούσε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειές τους.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μια σειρά από φιλικούς αγώνες θα δώσει η ΑΕΛ στη συνέχεια της προετοιμασίας της, με ομάδες της Super League 2. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ΑΕΛ στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης», θα πραγματοποιηθούν δύο φιλικά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ Β’, το Σάββατο (24/08) και με τον Καμπανιακό, την Τετάρτη (28/08). Μετά την επιστροφή από την Πτολεμαΐδα, θα γίνει φιλικός αγώνας με την Κηφισιά στο AEL FC Arena, την Κυριακή (01/09, 20:00). Τέλος υπενθυμίζουμε ότι το Κύπελλο Ελλάδας για τις ομάδες της Super League 2 ξεκινάει το Σαββατοκύριακο (07-08/09), ενώ το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 θα αρχίσει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΛ
Σάββατο 24/08/2024, ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΛ
Τετάρτη 28/08/2024, Καμπανιακός-ΑΕΛ
Κυριακή 01/09/2024, 20:00 ΑΕΛ-Κηφισιά
* Σημειώνεται πως μέχρι τώρα οι «βυσσινί» έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια, με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 και με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο AEL FC ARENA, την οποία και κέρδισαν 5-0.
Εκτός τα παραπάνω προγραμματισμένα τρία φιλικά, η ΑΕΛ θα δώσει και άλλα παιχνίδια μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 στις 22 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass